Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

SANDISK EXTREME PRO 64GB SDXC MEMÓRIAKÁRTYA 4K UHS-I U3 CLASS 10 (95/90 MB/S)

Budapest
6 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3889478
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Számítógép
Leírás
Típus: SANDISK EXTREME PRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA

Kapacitás: 64GB

Sebesség osztály: UHS-I, U3, Class 10

Kiszerelés: 1db SANDISK EXTREME PRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA



A Sandisk memóriakártya rendkívül gyors, és ajánlott a profi digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz. Mivel a legkeményebb körülmények között tesztelték, ezért bátran kijelenthetjük, hogy az ellenállóság jelképe. Egyéb jellemzői még a kártyának, hogy vízálló, hőálló, ütésálló és ideális 4K és Full HD videók rögzítésére. Az adatok nem szándékos felülírásának elkerüléséről, pedig gondoskodik a kártyába beépített felülírás elleni védelem. A memóriakártya kompatibilis az SDHC, SDXC és SDHC és SDXC-I-I (UHS-I) formátumokkal.
 
A termék megrendelhető az xxldvd.eu webáruházunkban. Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen miután kitöltötte a kért adatokat, csak egy kattintás és máris leadta a rendelését. Olcsón és gyorsan, akár ingyenesen is az egész ország területére tudunk szállítani. Igyekszünk a legjobb árakon értékesíteni termékeinket, és figyelünk arra, hogy az értékesítést maximális pontossággal és a gyorsasággal hajtsuk végre.
 
A Sandisk Extreme Pro 64GB-os memórikártya megvásárolható az alábbi oldalon: https://www.xxldvd.eu/sandisk-extreme-pro-64gb-sdxc-memoriakartya-4k-uhs-i-u3-class-10-9590-mbs.html

Kapcsolat a hirdetővel
  • xxldvd.eu

  • 0630232-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • xxldvd.eu

  • 0630232-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest