Sencor SSS 6100N SIRIUS MINI BLACK 12 W, Bluetooth, AUX, TWS, IPX6 Fekete Bluetooth hangszóró

16 966 Ft
Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12467366
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az új, forradalmi SSS 6100N vízálló hangszóró 360° térhatású hangzást nyújt. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy akár 15 m távolságból is élvezhesse kedvenc zenéit okostelefonján vagy táblagépén. A kiváló teljesítményt és tiszta hangzást két 16 W maximális teljesítményű hangszóró és két passzív sugárzó biztosítja.

A hangszóró NFC technológiával van felszerelve, így könnyedén és gyorsan csatlakozhat okostelefonjához. Emellett TWS technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Az IPX6 fokozatú vízálló védelemnek köszönhetően bármilyen időjárási körülmények között vagy a medence mellett is zavartalanul hallgathatja zenéit. A beépített 2500 mAh tölthető akkumulátor pedig akár 8 órás zenehallgatást tesz lehetővé.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA
A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA
Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP HANGPROCESSZOR
A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS
Az új SSS 16W (2x 8W) teljesítményű hangszóró két középhangszóró és két passzívsugárzó segítségével biztosítja a lenyűgöző hangzást. Az 4 ohm impedancia és a 80 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a részletgazdag és kiegyensúlyozott hangélményt. A beépített hangszínszabályozó módok további lehetőségeket kínálnak a hang testreszabására. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1% (1 kHz 1 W), így a hangzás tiszta és minőségi marad.

KAPCSOLAT, AMI ÖSSZEKÖTI AZ ESZKÖZÖKET
A Bluetooth Audio 4.2 technológia révén a hangszóró legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Akár 15 méteres hatótávolságon belül is könnyedén csatlakoztathatja készülékét. Emellett a hangszórón megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat, például a 3,5 mm sztereó jack-et és a szabványos USB-t. Ez azt jelenti, hogy számos eszközt könnyedén csatlakoztathat a hangszóróhoz, legyen az okostelefon, táblagép vagy akár USB-s adathordozó.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Hálózati Trafo (D35-12-10) 12V 100mA (sérült)
    Budapest XVIII. kerület
    Hálózati Trafo (D35-12-10) 12V 100mA (sérült) FP, AC/DC Adaptor, Class 2 Transformer, Input 230V-50Hz, Output 12V-100mA, Model Typ D35-12-10 műszerrel bemérve 14.5 V kábelhiányzik 2db képet is töltöttem fel róla minden külön fényképezve, azt adom ami...
    700 Ft
  • Tápkábel nagy mennyiségben
    Budapest XXII. kerület
    Tápkábel csomag eladó raktárról nagy mennyiségben. Egy csomag 10 db. tápkábelt tartalmaz. Ár: 500.- forint + Áfa / db. (bruttó 635.- forint), a csomag ára 5.000.- Forint + Áfa Egyeztetett időpontban megtekinthető! Nézd meg a többi hirdetésünket is! S...
    500 Ft
  • Siemens KI20RA50/04 hűtőszekrény, hűtőgép
    Budapest XXII. kerület, Budapest, Budapest
    Eladó egy Siemens KI20RA50 beépíthető hűtőszekrény, Siemens hűtőgép. Tulajdonságok: Energiaosztály: A+, zajszint (dB): 34, 184 Literes, beépíthető. Méret: 54,1 cm széles, 102,1 cm magasság, 54,2 cm mélység. Siemens KI 20 RA 50, KI 20RA50, KI20RA 50. ...
    60 000 Ft
  • Rakásolható új szék, tárgyalószék, irodabútor
    Budapest XXII. kerület, Budapest, XXII., Budapest, XXII.
    Letisztult formavilággal rendelkező tárgyalószék fekete színben íllik minden irodai környezethez. Konferenciára készül? Ezt a könnyített vázszerkezetű fekete, rakásolható széket egyszerűen tudja mozgatni. 100 db. elérhető azonnal raktárról. Ár: 9.500...
    12 065 Ft
  • Siemens Optipoint rendszertelefon
    Budapest XXII. kerület
    Eladó új, újszerű Siemens Optipoint rendszertelefonok új és újszerű állapotban! Optipoint 420 economy plus                  600 office                  application key module                  key module 6000.- + áfa-Tól Egyeztetett időpontban megteki...
    6 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest