SFI Fairbion koffeines energia gél vegyes citrus ízű 33gr - SFI Nutrition

725 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7005312
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SFI energia gél










Tartósítószer mentes, mely kíméli a gyomrod. Folyamatosan törekszünk, hogy termékeink glukóz- és laktóz mentesek legyenek.




Négy féle ásványi sót tartalmaz, mely segít abban, hogy szervezeted a legoptimálisabban tudjon működni a legmagasabb igénybevételek alkalmával is.




Jelenlegi összetételét sportolói vélemények és a leghitelesebb sport-táplálkozási szakértők tudományos eredményeinek felhasználásával alkottuk meg. A maltodextrin komplex szénhidrátként hosszú távon garantálja, hogy ne alakuljanak ki jelentős energiahiányos időszakok. A nátrium, kálium, kálcium és magnézium ionok pótlásáért felelős MinaralQartett TM pont annyi, és olyan arányban tartalmaz nyomelemeket, hogy azok képesek legyenek a szervezet teljesítményét finomhangolni. A FAIRBION energiát adó szénhidrátjai, a 3CarboEnergyTM közül a glükóz szinte azonnali segítséget ad, amit a kis arányban adagolt fruktóz tovább erősít. A FAIRBION energiarendszer további eleme a mérsékelt koffeintartalom, amely a szervezet további célzott teljesítmény növekedését eredményezi. Ez tehát amitől a fogyasztás utáni néhány percben a sportoló szervezete új erőre kap. Edzés vagy verseny után nemcsak a sportoló fáradt, hanem a sejtjei is. A gyorsabb regenerációt a célzott ionpótlás mellett a kétféle aszkorbinsavból álló komplex segíti, így téve teljessé a FAIRBION hatást. Olyan gyártástechnológiát dolgoztunk ki, amely gondos odafigyelés mellett tartósítószer nélkül biztosítja a hosszan tartó minőséget.










Felhasználási javaslat:




Edzés, verseny, vagy túra közben 40 percenként 1 tasak elfogyasztása javallott.




Amennyiben véletlenül elfrissíted magad és elfogy az energiád, úgy számíthatsz rá, hogy a gél elfogyasztása után 5-6 perc múlva már ismét fel leszel töltve energiával.




A gél gyorsan felszívódó és hosszabb hatású szénhidrátok optimális keverékeiből áll. Mindig igyál utána pár korty vizet! A tasakonkénti 30 mg koffein segíti a szénhidrátok minél optimálisabb és gyorsabb felszívódását! Sportolás közben a szervezet elsődleges energiaforrásai a szénhidrátok és a zsír.  A zsír energiaforrásként való felhasználása nagyon lassú folyamat és csak akkor hatékony amikor a maximális pulzusszám 50-60 %-án teljesítünk. 




Ennél magasabb pulzusszámnál (hosszabb edzésnél vagy pl. egy félmaratoni, vagy maratoni versenyen) a szervezet elsődleges energiaforrásként a szénhidrátokra támaszkodik.  Tehát minél nagyobb tempóban futunk vagy kerékpározunk, annál nagyobb arányban van szüksége a szervezetünknek a szénhidrátra, hogy megfelelően el tudja látni a testünket energiával.




Ezért,












Koffeinérzékenység esetén válaszd koffeinmentes változatainkat!






Megunhatatlan, egyedi íz.


Tartósítószert nem tartalmaz


Kellemes citrusos íz


Azonnali energia


Magyar fejlesztés és gyártás





30 mg /tasak hatásnövelő koffein




Az energiagélek energiával látják el a szervezetet, a szénhidrátok optimális összetétele segíti az azonnali energia ellátást és hosszú távon fenntartja. A koffein tartalma miatt a szénhidrát emésztés javul, így akár óránként 80-100 g egyszerű és összetett szénhidrátot vehetsz magadhoz, gyomorproblémák nélkül. Egy tasakban 30 mg koffein található, amely megfelel egy pohár kólában lévővel. Egyedülálló géljeinkben, hogy tartósítószert nem tartalmaznak.










Személyes tapasztalat:




Az SFI Fairbion-t egy igen agresszív tesztnek vetettem alá. Egyik szombati rövid nyitva tartás után egy 3 órás terepfutás a Budai- hegységben volt a terv. Reggeltől, délután háromig nem ettem semmit. Csak vizet ittam. Így teljesen kiürült gyomorral és szinte üres glikogénraktárral kezdtem. Indulás előtt fél órával betoltam egy csomag gélt. A folyadékfrissítést levettem 0,5 literre. Ennél fogva egy kis kulaccsal indultam el és kb. 1,5 dl jutott óránként, ami igazán nulla. De nem is a vízre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy szélsőséges helyzetben mit tud valójában a Fairbion gél. Nos, fél óránkét toltam magamba egy-egy adagot. 6 tasak 3 óra alatt, összesen fél liter vízzel.




Először a nyálkahártya találkozott a zselével, mely kellemes meglepetésként hatott. Nem egy mézszerű sűrű zselé érkezett a számba, hanem egy igen kellemes lágy pudingszerű cucc. Simán lefolyt a torkomon. Az íze is teljesen rendben volt. A különböző 5 íz közül mely nálam volt, nem is tudnám megnevezni, melyik ízlett kevésbé. A dinnyésből vittem kettőt, mivel azt szerettem legkevésbé. Kíváncsi voltam, milyen hatással lesz rám az íze. Nem akarok ódákat zengeni, de még ízlett is.




Hatásában a Fairbion gél nagyon meglepett. A folyadékstop ellenére, érezhetetlen volt, hogy szinte egyoldalúvá tettem a frissítést. A 3 órás futás alatt végig rendben volt az energia háztartás. Még kisebb hullámvölgyek sem kerültek elém a húzósabb emelkedőkön sem. Én teljesen elégedett voltam vele. Persze, edzés végén azért otthon két barna sörrel pótoltam a folyadékhiányt. (a két tányér leves előtt)




Szóval, ezt viszem magammal az Ultrabalatonra is. (Horváth Jenő ultrafutó)




 

Kérünk, hogy a kiürült tasakot vidd magaddal, ne dobd el!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Futáshoz.hu Shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Futáshoz.hu Shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest