Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Sharp 40FH2EA 40" Full HD Fekete Smart LED TV - SHARP

94 002 Ft
Budapest
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12231753
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Sharp Android TV megkönnyíti, hogy többet hozzon ki tévéjéből. Válasszon több mint 400 000 film és műsor közül a streaming szolgáltatások közül. Kérje meg a Google-t, hogy vezérelje Sharp TV-jét, kapjon ajánlásokat a néznivalókra, tompítsa el a fényeket és még sok mást hangjával. Küldjön át fényképeket, videókat és zenét okoseszközökről Sharp TV-jére a beépített Chromecast segítségével.

Az Android FULL HD 40FH2EA LED TV számos csatlakozási lehetőséget kínál.

3 HDMI porttal csatlakozhat a műholdas boxhoz, játékkonzolhoz, Blu-Ray lejátszó vagy bármely más HDMI-vel felszerelt eszközhöz. Az USB port lehetővé teszi, hogy élvezze a zenét, a filmeket vagy fényképeket USB-memóriakulcsról.

Game mode

A Játék mód a lehető legjobb válaszidőt biztosítja, hogy semmi sem lassíthatja le a játékot. Az éles 4K vagy Full HD felbontásnak és a természetes kontrasztnak köszönhetően pedig kedvenc játékvilága teljesen új szintre emelkedik.

Active motion 400

Nincs több elmosódás vagy életlenség: az Active Motion funkcióval olyan éles mozgóképeket fogsz tapasztalni, amelyet egyetlen hagyományos LCD TV sem tud nyújtani. Mi okozza a drámai különbséget ? Erőteljes processzorok és kiváló LCD-kijelző rövid válaszidővel.

Beépített chromecast

Mobiltelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról közvetlenül a nagy tévéképernyőre: a beépített Chromecast segítségével átviheti kedvenc filmjeit, videóit, alkalmazásait, játékait és még sok mást, hogy mindent nagy formátumban élvezhessen. A Chromecast segítségével okostelefonjáról készített nyaralási fotóit a tévén is megtekintheti – nagy felbontásban és ragyogó színekben.

Netflix

Streamelj rengeteg filmet, sorozatot és dokumentumfilmet – beleértve a nagy kasszasikereket és a kidolgozott házon belüli produkciókat. Amennyit csak akar, és mindezt reklámok nélkül: a Netflix segítségével megteheti.

Amazon Prime

Az Amazon Prime Video segítségével hatalmas (eredeti) filmek és tévéműsorok széles választékához férhet hozzá. Nézze meg a sorozatokat, amelyekről mindenki beszél, és a legjobb filmeket, beleértve a legújabb kasszasikereket is. A fizetős streaming szolgáltatás egyszerűen mindig jó szórakozást nyújt a képernyőn.

HEVC/h.265 10 bites

Felkészülve a jövőre: ezzel a legújabb video kodekkel ma készen állsz a holnap sugárzási normáira. És amikor az akció elkezdődik, már a kezdetektől részt vehet a Sharp TV-vel.

Dolby Digital/ Dolby Digital+ audio kódolás

A Dolby Digital + audio támogatással a TV kompatibilis a legnépszerűbb audio kódolási szabványokkal.

3x HDMI

3 HDMI csatlakozó lehetővé teszi, hogy minden digitális audio / video eszközét, például Blu-ray lejátszót, digitális set-top boxot vagy fejlett játékkonzolt csatlakoztasson a TV-hez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest