Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Sharp 50FQ5EG 50" 4K UHD Fekete Smart LED TV - SHARP

246 564 Ft
Budapest
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12231754
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Prémium dizájn TV lenyűgöző képminőséggel és lenyűgöző hanggal! Új 120/144 Hz-es frissítési gyakoriság és HDMI 2.1 VRR funkció. Engedd szabadjára TV-dben rejlő teljes potenciált a játék kalandjaihoz. A Quantum Dot technológiának köszönhetően a kép színei gazdagok, vizuálisan lenyűgözőek és élénkek, különösen HDR vagy Dolby Vision tartalom esetén.

A Hybrid Harman/Kardon hangrendszer egyedi illesztőprogram-beállítással rendelkezik – elülső tüzelésű magassugárzók és lefelé sugárzó mélysugárzók. Egy olyan kombináció, amely tökéletes hangtisztaságot és szilárd mélyhangvisszaadást biztosít. A fejlett DTS Virtual:X és Dolby Atmos technológiák virtuális magasságot és többcsatornás virtuális térhangzást biztosítanak a legjobb házimozi élmény érdekében.

Az integrált Google Asszisztens gyors és segítőkész támogatást kínál, és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűvé teszi a kezelést.

Az AI még soha nem látott módon javítja világunkat, és javítja a tévénézési élményt. De hogyan működik ez a tévében? Az AI-algoritmusok képkockánként elemzik a tartalmat, és észlelik az olyan objektumokat, mint az arcok, fák, épületek, az égbolt stb. Az AI minden észlelt objektumterületre a legjobban optimalizált képbeállításokat alkalmazza, és ennek eredményeként az egész jelenet természetesebbnek, részletesebbnek és színesebbnek tűnik, szabályozott zajcsökkentéssel, háttérvilágítással, telítettséggel vagy kontraszttal. Ez természetesebb színeket, élesebb részleteket és egyenletesebb filmmozgást eredményez. Az AI-t 2K-ról 4K-ra való felskálázásra is használják, minden eddiginél jobb eredménnyel. Ez az AI képfeldolgozás szépsége!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest