Sharp HT-SBW460 3.1, Bluetooth, Dolby Atmos, 440 W fém vezeték nélküli hangprojektor - SHARP

105 369 Ft
Budapest
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10573107
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
3,1 csatornás hangsáv Dolby Atmos®-szal és virtuális térhatású hangtechnológiával, háromdimenziós hangzás a Dolby Atmos® motorral – amely növeli a magasságot anélkül, hogy felpörgetett illesztőprogramokra lenne szükség.



Bluetooth® 4.2 vezeték nélküli zene streaming



Vezeték nélküli mélynyomó



Dolby Atmos®, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital támogatott



Egyszerű vezérlés a TV távirányítójával HDMI ARC – CEC-en keresztül



Működtetés a távirányítóról vagy a készülék közvetlen gombjairól



4K áthalad



Teljes maximális teljesítmény 440 W



Equalizer a különböző hangmódokhoz



Falra szerelhető vagy asztali használatra



Fém első rács matt fekete bevonattal



LED kijelző




 

 

Dolby Atmos

Üdvözöljük a hangzás erőteljes világában, amely újradefiniálja a térhangzást: a Dolby Atmos segítségével a hangok lélegzetelállítóan valósághűen áramlanak a térben körülötted. Ez a szórakoztatási élményt álmatlan dimenzióba tolja. A Dolby Atmos tartalom elérhető 4K UHD Blu-ray lemezeken, videó streaming szolgáltatásokon, például a Netflixen vagy zenei streaming szolgáltatásokon, mint például a Tidal.



Dolby Digital / Dolby Digital Plus

Mindenki ismeri a kifejezéseket, és mögöttük hangátviteli hangkódok állnak. A Dolby Digital jó sztereó hangzást biztosít 5 hangszóróval és 1 mélynyomóval. A Dolby Digital+ funkcióval két további hangszóró finomítja a hangot, még több részlettel és lenyűgöző térhatású hangzással.



Bluetooth

Egyszerű, gyors, rugalmas: Bluetooth használatával vezeték nélkül csatlakoztathatja Sharp audioeszközét más eszközökhöz, például okostelefonjához vagy táblagépéhez. Lehetőségeit még sokoldalúbbá teszi.



HDMI ARC/CEC

Egyszerűen csatlakoztatható: a HDMI ARC-vel csak egy kábelre van szüksége a Sharp soundbar és a TV csatlakoztatásához. Az átvitel minősége rendkívül stabil és interferenciamentes. A HDMI CEC egyben rendet tesz a távirányító terén is. Soundbar-jának nincs szüksége további vezérlőelemekre, egyszerűen a TV távirányítójával vezérelheti.



4K áteresztőképesség

Csatlakoztassa 4K kameráját vagy lejátszóját a Sharp soundbarhoz, és a kiváló képminőség átkerül a 4K-kompatibilis tévéképernyőre. Így ragyogó felbontásban élvezheti a képeket, amely négyszer jobb, mint a full HD.



Equalizer (EQ) előre beállított

Az előre beállított hangszínszabályzó segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb hangzást – és tökéletesen illeszkedik zenei vagy szórakoztató stílusához.



Digitális optikai bemenet

Fogadja a hangjeleket tökéletes digitális minőségben: ennek előfeltételeit az optikai digitális kábel csatlakozása biztosítja. Zavarmentesen működik nagy távolságokon is, például ha TV-je vagy konzolja más padlón van.



Bármilyen TV-vel kompatibilis

A jobb szórakozás érdekében: a Sharp soundbar segítségével egyszerűen frissítheti tévéjét akusztikusan. Illeszkedik – bármilyen TV-készüléke is van.



Távirányító

Be vagy ki, hangos vagy halk – ezeket és Sharp audioeszközének egyéb funkcióit könnyedén vezérelheti a távirányítóval. Például a kanapé kényelméből.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest