Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Sheltered PC

686 Ft
Budapest
2 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409503
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Sheltered egy mély és érzelmes túlélő-menedzser játék. A családtagjait védő családfő szerepébe bújsz, miután a hozzád legközelebb álló személyek az egész világot elpusztító apokalipszis után egy elhagyatott óvóhelyre menekültek.
Még ijedten zihálsz, ahogy a bunker zsilipajtaja hangos robajjal bezáródik mögötted. Azt kívánod, bárcsak ne kellett volna kimenned, de nem volt más lehetőséged. Könnyebb lenne feladni. De nem adod fel. A nehézségek, az éhség, a szomjúság. A félelem. Emlékezteted magad, hogy miért maradsz életben. Hogy miért csinálod mindezt. Aztán meghallod: "Apa, visszajöttél!" Feleséged arca felragyog, ahogy kinyitod a gyógyszerekkel teli táskát. Nem kell, hogy elmondd neki, hogyan szerezted. Egyszerűen élvezed ezt az apró győzelmet  ezekben a páratlanul kemény időkben. A poszt-apokaliptikus világban életben kell tartanod a családodat földalatti bunkeredben az Unicube mély stratégiai játékában... 
A Sheltered egy poszt-apokaliptikus katasztrófamenedzser-játék, amely teljesen új jelentést ad a "nukleáris család" kifejezésnek. Előnnyel indulsz a nukleáris kataklizmában odaveszett emberek milliárdjaival szemben, azonban minél több készletet kell szerezned, miközben a betonból készült, földalatti menedék felé tartasz, amely a belátható, sivár jövőben családod otthona lesz.  
Amikor minden remény elveszett, hogyan birkózol meg a nehézségekkel ebben a kietlen új világban? Az, ahogyan a naponta felmerülő számtalan morális döntést kezeled jelentheti a különbséget családod életben maradása és halála között. Harcolj a klausztrofóbia, a sugárzás és az idegi kimerültség ellen, ahogy görcsösen ragaszkodsz az élethez a bénító, hideg és félelmetes földalatti bunkerben. Néha el kell hagynod a menedék jelentette kevéske védelmet is, hogy kimerészkedj a veszélyekkel teli, sivár pusztaságba és életfontosságú készletek után kutass, amelyek családod túlélését egy újabb napra biztosítják.
 
JELLEMZŐK:
A család mindenek előtt: Tartsd életben a családodat, és védd meg őket a kegyetlen poszt-apokaliptikus világ pusztításaitól.Változtasd menedékedet otthonná: Tartsd karban az óvóhelyedet - tedd biztonságossá, lakhatóvá és gondoskodj róla, hogy családodnak elegendő, a túléléshez szükséges készlete legyen. Védd meg menedékedet a vészélyektől és a behatolóktól! Testreszabhatóság: Családod egyedi és különleges a számodra - te határozod meg caládtagjaid nemét, nevét és megjelenését.Szerejátékos játékmechanikák: Ahogy családod fejlődik, statisztikáik alkalmazkodnak a változó tapasztalat és trauma rendszerrel. Az attribútumok, az erősségek és a gyengeségek dinamikusan változnak az általad hozott döntések alapján.Crafting rendszer: Tedd kényelmesebbé az óvóhelyet családod számára és készíts a harchoz elengedhetetlen fegyvereket.Felfedezés: Küldd ki a családodat, hogy felfedezze a környéket és összegyűjtse a mindennapi élethez és craftoláshoz szükséges alapanyagokat.Toborzási rendszer: Toborozz különböző személyiséggel rendelkező idegeneket, hogy menedéked életének részei legyenek és szerezd meg hűségüket.Dinamikus találkozás rendszer: Családod számos különböző fenyegetéssel fog találkozni, a portyázó bandáktól az elvadult állatokig.Körökre osztott harc: Vannak, akik nem értenek a szép szóból - velük szemben az erőszak az utolsó megoldás. Családod élete múlhat ezen.Háziállatok: Kedvenced is családtag. Válaszd ki kedvenced kutya, macska, hal, kígyó és ló közül.Járművek: A járművek gyorsabbá és biztonságosabbá teszik a felfedezést. 
 
Sheltered. Developed by Unicube and Team 17 Digital Ltd © 2015. Published by Team17. Team17 are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest