Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

SMINKTETÓVÁLÓ MUNKA

Budapest ESSEN
3 éve, 8 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5437644
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Művészet, Szórakoztatás, Kiadói munka
Leírás
SMINKTETOVÁLÓ MUNKATÁRSAT KERES
Olyan sminktetováló munkatársat keresünk, aki hajlandó és képes mesteri szintre fejlődni, valóban természetes és személyre szabott sminktetoválásokat készíteni a legmodernebb technikák segítségével. Lojális dolgozó, aki szívesen kötelezi el magát hosszabb távon is.

Téged keresünk, ha kimondottan vonz a sminktetoválás világa, ha szívesen végzel aprólékos, precíz munkát, ha kedveled a folyamatos fejlődést, tanulást, ha érdekelnek az újdonságok. Fontos számunkra, hogy munkádat felelősségteljesen, lelkiismeretesen, kreatívan tudd végezni. Pozitív, kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezz és képes légy csapatban is dolgozni.

A feladatok magukban foglalják a szalon magas színvonalának és elvárásainak megfelelő sminktetoválások készítését és a szakmai fejlődést.

Elvárásaink közé tartozik a kozmetikus végzettség, sminkes alaptudás és valamilyen sminktetováló technika legalább alapszintű ismerete. Nyitottság az aktuális szakmai újdonságokra, a szakmai közélet aktív figyelemmel kísérésére.

Előnyt jelent a több éves szakmai tapasztalat, az angol vagy német nyelv ismerete.

Ha máris felkeltettük az érdeklődésed és érdekelnek a részletek akkor jelentkezz telefonon vagy Whatsappon- 004915145571609
s-toner.tattoo.essen@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel

  • 004915-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

ESSEN


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 004915-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

ESSEN