Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Sos szobát keresek

30 000 Ft
Budapest
3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5451468
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Kiadó szoba, Lakótárs
  • Hirdetés típusa: Keres
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Szép napot. A nevem Misi. Most váltam özveggyé 2020. 08.12 én. Ezért Szeptember végéig el kell hagynom a mostani kertvárosi nagy albérletet mivel az elhunyt párom nélkül egyedül nem tudom a továbbiakban fenttartani. 5 évig laktam itt, de havi 120.000+rezsi nekem egyedül vállalhatatlan. Jelenleg regisztrált álláskereső vagyok ami szerintem hamarosan megoldódik. Az anyagiakkal viszont akkor sincs fennakadás mert van egy nővérem aki elég jó módban él és amég nem találok munkát addig ő finanszírozza a lakhatásomat és az ezzel járó egyéb kököltségeket 40.000-50.000.+ rezsit tudnék vállalni + 1 havi kauciót. Ez garantált. Káros szenvedélyem nincs. Annyi hogy dohányzom, de ezt udvaron, utcán, erkélyen megoldanám. A lakásban én sem szeretem a cigiszagot, de ha ön is dohányzik akkor természetesen ez egyszerűbb lenne. Egy tengerimalacom van ami az elhunyt párom után maradt rám. De ha nem vihetem magammal az sem gond mert akkor odaadom a nővéremnek. Kizárólag hosszú távlatokban gondolkodok. Nem szeretek költözködni.
Magamról annyit tudok mondani, hogy nagyon csendes, igényes, tiszta, ápolt, fiatalos ám 38 éves pasi vagyok. Teljesen önálló, mindennel felszerelt. Szeretem a saját dolgaimat, edényeimet, tisztasági szereimet stb használni. Barátaim, haverjaim stb nincsenek. Tehát a részemről vendég, látogató kizárva. Mindenből kiveszem a részem. Főzök, mosok, takarítok. Ezek nálam alapvető dolgok. Ismétlem, önellátó vagyok. Barátaim azért nincsenek mert öreg vagyok már bohócnak. Akik eddig voltak vagy közel engedtem magamhoz mindig csak kihasználtak vagy becsaptak a jó szívem miatt. Akkor inkább nem kell. Persze nem zárkózom el semmi elől. Talán jó is lenne egy új ismeretség vagy akár barátság is. Csak már a sok pofon után kicsit tartok az emberektől éppen ezért vagyok és élek magányosan.
Nos lényegében ez lennék én.
Ha szimpatikusnak és felvállalhatónak talált a bemutatkozásom alapján akkor a részemről lennék az albérlője.
0670/230-5473 számon vagyok elérhető.
További szép napot. Tisztelettel: Misi.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bogdán Mihály

  • 0670-23-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bogdán Mihály

  • 0670-23-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest