Spóroljon minden vásárlásával a Kaufino segítségével

Budapest
2 éve, 5 hónapja

Szívesen spórolna a mindennapokban, de nem tudja, hogyan? A heti nagybevásárlások során gyakran hagyunk jelentős összeget a szupermarketben, ilyenkor pedig eszünkbe jut: hogy lehetne ezt a kiadást csökkenteni? Pedig nem kell más hozzá, csak egy kis tervezés és tudatos vásárlás. Ebben segít önnek a Kaufino portál.

 

Spóroljon a Kaufino segítségével

 

A legnagyobb szupermarketek akciós újságai

A Kaufino portál a legfrissebb akciós újságok gyűjtőhelye. Régebben talán külön kereste az egyes szupermarketek legújabb szórólapjait – mostantól azonban semmi szükség erre, hiszen a Kaufino oldalán mindent megtalál egy helyen. Bevásárlás előtt mindig lapozza át az akciós újságokat, hogy megtudja, melyik áruház kínálja éppen a legjobb kedvezményeket. Ne hagyja ki a Spar akciós újságot, amelyben hetente megtalálja a legjobb ajánlatokat - legyen az élelmiszer, háztartás vagy szépségápolás. Lapozza át a Penny Market akciós újságot is, amely tele van jobbnál jobb kedvezményekkel. Hasonlítsa össze a szupermarketek kínálatát, és vásároljon ott, ahol a leginkább megéri.

 

Több mint élelmiszer

A Kaufino nemcsak a legnagyobb szupermarketek és hipermarketek akciós újságait kínálja. A kategóriák között megtalálja például az elektronikát, a drogériát és kozmetikát, a sportot, a divatot és cipőt vagy a gyógyszertárakat is. A Pepco akciós újságban talál például ruházatot férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, de játékokat, lakásdekorációs kiegészítőket, konyhai segédeszközöket és számos más terméket is. A Kaufino akciós újsága segítségével ebben az üzletben is spórolhat.


Spóroljon a Kaufino akciós újságaival

A spórolás az akciós újságok segítségével nagyon egyszerű. A Kaufinón mindig megtalálja a legfrissebb szórólapokat, így nincs más dolga, mint nyomon követni a weboldalt a legújabb akciókért. Lapozza át kedvenc áruháza szórólapjait, és az aktuális akciók függvényében eldöntheti, hol szeretne éppen vásárolni. Mindig készítsen bevásárlólistát, amely segítségével rengeteget spórolhat egy-egy bevásárlás során. Ha listával vásárol, kisebb az esélye, hogy olyan termékek is bekerülnek a kosarába, amelyekre nincs is szüksége. Az aktuális akciós kínálat segítségével könnyebben megtervezheti a heti menüt is.

 

A Kaufino segítségével rendkívül egyszerűen spórolhat kisebb és nagyobb bevásárlásai során, amit majd számlája egyenlegén is észrevesz. Ne habozzon, lapozza át a Kaufino legújabb akciós újságait, és vásároljon tudatosan.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest