Star Wars rajongói válogatás

Budapest
4 éve, 3 hónapja

Egy fontos korszak zárult le az utolsó film megjelenésével a Star Wars rajongók számára. A 9. rész, a Star Wars: Skywalker kora címet viseli és a 2015-ben elkezdett folytatás trilógia zárórésze. 



A kritikák vegyesen nyilatkoznak a film történetéről és kivitelezéséről, de egy igazi rajongónak természetesen látnia kell. 

Azok számára, akiket az új filmnek köszönhetően újra elkap a Star Wars láz, összegyűjtöttük a kedvenc relikviáinkat a maxapro.hu kínálatából. Akár magunknak keresünk valamit, vagy ajándékba szeretnénk egy meglepetést, érdemes megnézni a listát.


Könyvek, újságok, képregények

Természetesen a legtöbb találatot a könyvek, magazinok kategóriában találjuk. A klasszikus filmregényeken kívül (mint például a Star Wars: Az utolsó Jedik), mesegyűjtemény (Star Wars: Galaktikus Kalandok) és LEGO kiadványok is vannak az oldalon. Ezek közül a kedvenceink a LEGO Star Wars Birodalmi kalandok, amihez minifigura, képregény és rejtvények is tartoznak és a LEGO Star Wars - Yoda titkos küldetései.

Azoknak, akik a legapróbb részletek iránt is érdeklődnek, szuper választás lehet a Star Wars: Fajok enciklopédiája. Benne minden megtalálható az univerzum megannyi élőlényéről, a kultúrájukról, a történelmükről és az egyes példányok legendás tetteiről.

Star Wars LEGO

Ha a könyveknél és képregényeknél izgalmasabb Star Wars relikviát keresünk, akkor a LEGO is jó választás lehet. Az egyszerűbb daraboktól a limitált verziókig többféle van az oldalon, így nem csak  gyerekeknek lehet jó ajándék, hanem vérbeli felnőtt rajongóknak is.

Microsoft Xbox ONE

Star Wars rajongói válogatás - Maxapró.hu

A lista legdrágább szereplője kétségtelenül ez az Xbox játékkonzol, ami 110 000 Ft-ért lehet a miénk , jár viszont hozzá egy Star Wars: Fallen Order játék is.

Jelmezek

Akár már a jövő évi farsangra is készülhetünk, Yoda, Darth Veder és rohamosztagos jelmez is eladó, de még Chewbacca maszkot is találunk.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest