Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Startup projekt eladó

Budapest
4 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5054886
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
Bárcsak soha ne történt volna meg!

Sűrűn halljuk ezeket a szavakat egy szörnyű baleset után.Ami még rosszabb,ha a mi gyermekünket éri baleset,és maradandó sérülést szenved.

A statisztikai adatok szerint 63%-ban otthon vagy a közvetlen környezetében történnek gyermek-balesetek a 0-4 éves korosztályban.

Számszerűsítve: öt-hat év alatt egy általános iskolányi gyereket veszítünk el.

Évente három-négy általános iskolányi osztálynak megfelelő számú gyermek szenved halálos kimenetelű balesetet. Ezzel az európai országok rangsorában meglehetősen rossz helyen állunk.

Nos van egy jó hírem:Egy új magyar találmány segítségével 100 %-ban elkerülhetőek az olyan otthoni gyermek-balesetek,mint pl:égés;forrázás;mérgezés;leesés;fulladás;stb..

A találmány teljesen kidolgozott projektje eladó,mely megvalósítása érdekében EU-s vissza nem térítendő forrás igényelhető több 10 millió Ft-értékben.

A pályázati forrásokra csak mikro,kis,vagy középvállalkozások pályázhatnak. Tehát,ha azon töri a fejét,hogy egy olyan üzletbe szeretne kezdeni,mely globális szinten működik,akkor itt a lehetőség,és egy jó Startup üzletbe kezdhet!

Értékesítés oka:magánéleti problémák.

Világszerte naponta családok ezrei veszítik el gyermeküket baleset következtében, és gyermekek tízezreinek kell szembenézni a sérülések testi és pszichés következményeivel, melyek gyakran súlyosak,tartósak, és a gyermekek egész életére kihatnak.

Néhány híresség is így veszítette el a gyermekét,mint pl:
Eric Clapton kisfia kiesett az ablakon,
Mike Tyson kislánya megfojtotta magát.Az alábbi linken olvashat róla.

https://www.nlcafe.hu/sztarok/20100306/halott_gyermekeiket_siratjak_a_vilagsztarok/

A gyermekfelügyeleti,és baleset megelőző készülék megvalósulásával az érintett korosztályok 51-70%-át lehetne megóvni az otthoni balesetektől. ( Ha csak a Magyarországi statisztikát vesszük figyelembe.)

Amennyiben érdeklik a részletek keressen bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Attila

  • 0620203-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Attila

  • 0620203-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest