SteelDigi Azure Crow, PS5 DualSense, Multifunkciós, Állvány, Játéktartó, Fekete kontroller töltőállo

14 927 Ft
Budapest
4 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11654180
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
STEELDIGI HŰTŐ- ÉS TÖLTŐÁLLOMÁS AZURE CROW MULTIFUNKCIÓS ÁLLVÁNY PS5 KONZOLHOZ ÉS DUALSENSE PADS POLCAL 12 JÁTÉKHOZ FEKETE SZÍNŰ


A SteelDigi többfunkciós állványa, amely lehetővé teszi a PlayStation 5 konzol hűtését, 2 kontroller töltését és akár 12 játékdoboz tárolását. A beépített 2 ventilátor lehetővé teszi a konzol optimális hőmérsékletének fenntartását nagy terhelés esetén. A ventilátor fordulatszáma 3000 ford./perc. Az állvány elején található speciális gomb a ventilátorok működésének szabályozására szolgál.

MÁGNESES BEÁLLÍTÁS


A dokkoló- és töltőállomást mágneses elemmel látták el, aminek köszönhetően a Blu-Ray és a Digital változatban lévő PlayStation egyaránt elhelyezhető rajta. A többfunkciós SteelDigi állvány 2 USB-C porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik 2 DualSense pad egyidejű töltését a PS5 konzolra. A SteelDigi töltőállomáson lévő betétek töltési ideje 3,5 óra. Az állvánnyal ellátott készlet mágneses USB-C adaptereket tartalmaz a vezérlőkhöz.

CSÚSZTATÓLEMEZ POLC


A kompakt SteelDigi MultiFunction Stand beépített, eltolható polccal, 12 doboz CD tárolására alkalmas rekeszekkel rendelkezik. Ezen kívül az állvány alja alatt külön hely van a mellékelt, 2 db USB-C csatlakozóval ellátott, kb 25 cm hosszú kábelnek, amellyel a dokkoló állomást a konzolhoz csatlakoztatja. Az összecsukott állvány kis helyet foglal és mindössze 32 mm magas.

MODERN DESIGN


A SteelDigi többfunkciós állomása modern, fekete dizájnnal és színes LED-es háttérvilágítással rendelkezik, aminek köszönhetően jól illeszkedik a PS5 konzolhoz és a vezérlőkhöz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest