Stripe integráció – az YCLIENTS online előlegfizetési lehetősége

Budapest
3 éve, 4 hónapja

A YCLIENTS azzal a céllal jött létre, hogy segítse és támogassa a vállalkozókat. Napjainkban már 25.000 vállalkozás használja az YCLIENTS rendszerét, összesen 160.000 ezer szakember munkáját könnyíti meg és a rendszer mintegy 10 millió időpontfoglalást regisztrál havonta. Az YCLIENTS mögött tízévnyi szakmai tapasztalat állt, professzionális szakemberekkel a háttérben, akiknek nem más a dolguk, minthogy megkönnyítsék a vállalkozások életét és ezzel együtt a szolgáltatásokat igénybe vevő emberekét is.

 

Yclients

A YCLIENTS és az online időpontfoglalás

A ma embere nem csak szereti, ha gyorsan pörögnek az események, de valóban nem szeretnek várakozni. Az YCLIENTS gondolt egy nagyot és megalkotta az online időpontfoglaló funkciót, amely funkció mind a vállalkozások, mind az ügyfelek életét teszi könnyebbé és gördülékenyebbé.

 

Az online időpontfoglalással növelhetjük a vendégkörünket, főleg, ha elérhetővé tesszük a bejelentkezést azokon a felületeken, ahol a szolgáltatásainkat keresik: közösségi média, weboldal, üzenetküldő szolgáltatások, mobilalkalmazások.

 

Előnyök, amelyeket az YCLIENTS funkciói biztosítanak számunkra: még több vendég, rend a szakemberek naptárában, kevesebb késés, könnyebb döntések, gyorsabb elemzések és ellenőrzések.

Milyen területeken alkalmazható az YCLIENTS rendszere?

Milyen vállalkozások számára tökéletes választás az YCLIENTS? A szépségipar, az egészségügy, a sport, az oktatás, a szabadidő és pihenés, a háztartás és a hobbiszolgáltatások, illetve a kereskedelem területén.

 

Mi frusztrálja a vállalkozókat?

Nem csak a szépségiparban, hanem az élet minden területén nagyon frusztráló, amikor várakozunk az ügyfélre és nem jön el a megbeszélt időben. Nem csak nem jön el, de még csak nem is jelez, hogy közbejött valami és nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban. Lássuk be, ez senkinek sem jó. Az ügyfélnek is kínos, és nem biztos, hogy legközelebb bennünket, a mi szolgáltatásunkat választja. A szolgáltatást nyújtó személy viszont többszörösen is rosszul jár, hiszen készül. Egy-egy szépségszalonban például meg kell tenni a szükséges előkészületeket, ha vendégre várunk, de nincs ez másként más szolgáltatók esetében sem.

 

A másik gond, hogy a szolgáltatást nyújtó személynek is fontos az idő, hiszen manapság abból van a legkevesebb. Már egy tízperces késés is idegesítő, de, ha a vendég egy kétórás kezelésre nem érkezik meg, akkor a szépségszalon tulajdonos sem tud addig dolgozni, hiszen még 120 perce van, hogy a következő vendég megérkezzen. Nem csak az idejével játszanak, de borul az egész napja. És ez még a legkevesebb. Pénzkiesést is jelent, ha a vendég nem jelenik meg a szalonban a megbeszélt időpontban.

 

Yclients


Erre a problémára megoldás a Stripe

Az YCLIENTS rendszere egy új fizetési módot dolgozott ki, ez nem más, mint a Stripe integráció, azaz az YCLIENTS online előlegfizetési lehetősége. Ezzel az integrációval a jövőben minden YCLIENTS naptár birtokos meghatározhatja, hogy mely szolgáltatáshoz és/vagy szakembernél tegye elérhetővé az online előlegfizetést. Ez lehet kötelező bizonyos szolgáltatásoknál, de lehet opcionális is.

 

Azoknál a szolgáltatásoknál és szakembereknél, ahol kötelező, vagy opcionális az online fizetés, a widget a megfelelő ikonokkal jelöli. Ha az adott szolgáltatásnál az online fizetés nem opcionális, hanem kötelező, akkor az időpontfoglalás végelegesítése után a vendég meglátja a szolgáltatás nevét egy pipával, amelyet nem lehet kikapcsolni.

Amennyiben van a vállalkozásunkban olyan szolgáltatás, amelyre szeretnénk előleget kérni, online időpontfoglaláskor, az YCLIENTS – nél, most már ez is lehetséges. A vendég egyszerűen csak kiválasztja a szakembert, a kívánt szolgáltatást, a dátumot, az órát, véglegesíti, és a rendszer a továbbfizetésre küldi, ahol a Stripe integrációnak köszönhetően, ki tudja fizetni bankkártyával, GooglePay, vagy ApplePay alkalmazással. Ennyire egyszerű. Ha szeretnél több ismeretre szert tenni az YCLIENTS új funkciójával kapcsolatban, kattints az yclients.com/hu oldalra.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest