Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Svájci intézményi munkalehetőség szakápolói, diplomás ápolói végzettséggel

Budapest Buda
1 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8917094
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egészségügyi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
A Network Personal egy svájci munkaerőközvetítő cég, mely 10 éves múltra tekint vissza, kifejezetten (szak)ápolók közvetítésével foglalkozik az EU országaiból Svájcba, intézményi munkaviszonyt keresők számára. (Nem háziápolás)
Szakápolói vagy diplomás ápolói végzettséggel rendelkezők számára teljeskörű segítségnyújtást kínál a svájci munkakeresés minden fázisában.
Végzettségének svájci elismertetésében (Anerkennung) épp úgy, mint a pályázati anyagának optimalizálásában vagy az állásinterjúkra való nyelvi és szituatív felkészülésben.

A NETWORK PERSONAL SZOLGÁLTATÁSAI A MUNKAKERESŐK SZÁMÁRA TELJESEN INGYENESEK. (A közvetítő cég honoráriumát minden esetben a leendő munkaadó, (kórház, idősek otthona) fizeti.
SIKERES MUNKAKÖZVETÍTÉS ESETÉN AZ SRK ANERKENNUNG ÁRÁT (600 CHF - ig) VISSZATÉRÍTJÜK ÖNNEK, EZZEL IS CSÖKKENTVE A KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁS KEZDETI KÖLTSÉGEIT.

Miért érdemes a Network Personalt választania, ha (szak)ápolóként Svájcban keres munkát?

Amit kínálunk:

- Svájci bejelentett, határozatlan időre szóló intézményi munkalehetőség Svájc egész területén. (Kórházak, idősotthonok)
– Végzettségtől és szakmai tapasztalattól függően 5800 - 6800 Chf /hó + 13. havi fizetés.
- Az első kapcsolatfelvétel után 2-4 hónapon belül ( az Ön felmondási idejétől függően) akár már munkába is állhat. Személyes igényeit szem előtt tartva ennyi idő alatt megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb állást.
- Ellátjuk a végzettsége elismertetéséhez szükséges részletes információkkal, az illetékes hivatalok elérhetőségeivel valamint a szükséges formanyomtatványokkal. Kérdése merülne fel az Anerkennung (elismertetés) folyamatával vagy a szükséges dokumentumok beszerzésével kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal!
- Egyénre szabott online coaching a munkakeresés/jelentkezés/interjúztatás teljes folyamata alatt. Segítségnyújtás az önéletrajz optimalizálásában, valamint speciális tréning és intenzív online/skype felkészítés az állásinterjúra. (A felkészítő tréningek során svájci kollégánk kizárólag német nyelven lesz a segítségére)
- Ha bizalmat szavaz nekünk és úgy dönt, igénybe veszi a segítségünket az álláskeresésben, weboldalunkon egy személyes profilt hozunk létre az Ön számára, mely nyilvános, így partnereink, különféle egészségügyi intézmények közvetlenül megtekinthetik azt. A gyakorlat azt igazolja, hogy ez a web -es jelenlét gyakran további értékes megkereséseket eredményez a jelentkezők számára.
- Sikeres elhelyezkedés esetén a végzettség elismertetésének költségét az SRK által kiállított számla ellenében 600 Chf - ig visszatérítjük Önnek.

Ha úgy érzi, a mi céljaink összecsengenek az Ön céljaival, válasszon minket partneréül a svájci munkakeresése során.

A mi célunk:
- hogy Önt is az elégedett ügyfeleink sorában üdvözölhessük itt Svájcban
- hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb állást, a lehető legrövidebb idő alatt
- az álláskeresés folyamán szükséges készségeinek, képességeinek fejlesztése, ami garantálni tudja a pályázatára adott mielőbbi pozitív visszajelzést.

A jelentkezés feltételei:

- Ápolói végzettség (OKJ 54-es ÁPOLÓ,OKJ 55-ös ÁPOLÓ, HID, 1998 után szerzett általános ápoló és asszisztens, Diplomás ápoló).
- Minimum középfokú német nyelvtudás (szóban és írásban egyaránt). A svájci elismertetéshez B2- es nyelvvizsga szükséges, de az elismertetési kérelem benyújtásának időpontjában még nem kell rendelkeznie nyelvvizsgabizonyítvánnyal. Ez az elismertetési eljárás ideje alatt is megszerezhető.
- Olasz, francia, vagy angol nyelvtudás önmagában nem elegendő, csak ha megvan a német középfok is!
- Németországi, ausztriai munkatapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Magyar nyelven itt a facebookon
Ápolóként Irány Svájc
https://m.facebook.com/profile.php

Székelyné Judit
Személyzeti tanácsadó, diplomás ápoló
szekelyne.judit.mail@gmail.com
Tel: +41 79 670 93 33
network personal
international health care recruitment
www.network-personal.ch

Kapcsolat a hirdetővel
  • Network Personal

  • +417967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Buda


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Network Personal

  • +417967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Buda