Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Szakápolói állások svájci idősotthonokban, kórházakban - szakápolói végzettséggel

Budapest
1 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8991616
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egészségügyi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
SZAKÁPOLÓKÉNT SVÁJCBAN KERES MUNKÁT? SEGÍTHETÜNK?
Cégünk a 10 éves munkaközvetítői tapasztalattal rendelkező Network Personal szakápolói vagy diplomás ápolói végzettséggel rendelkezők számára kínál intézményi (kórházi, idősotthoni) elhelyezkedési lehetőséget Svájc egész területén, kiemelt bérezéssel. (5800-6800 Chf)
Teljeskörű segítséget nyújtunk az Anerkennung megszerzésében, valamint önéletrajza és a pályázati anyaga optimalizálásában. Személyre szabott, ingyenes online coachingunkkal felkészítjük az állásinterjúra és a próbanapra illetve fejlesztjük a munkakereséshez szükséges készségeit.
Sikeres közvetítés esetén az SRK Anerkennung díját (600 Chf – ig) visszatérítjük Önnek, ezzel is csökkentve a külföldi munkavállalás kezdeti költségeit.
A NETWORK PERSONAL SZOLGÁLTATÁSAI A MUNKAKERESŐK SZÁMÁRA TELJESEN DÍJMENTEK! (Cégünk honoráriumát minden esetben a leendő munkaadó fizeti)
A sikeres együttműködéshez a következő feltételek megléte szükséges:
– Ön relendelkezik a következő végzettségek egyikével: ápolói végzettség (OKJ 54-es ÁPOLÓ,OKJ 55-ös ÁPOLÓ, HID, 1998 után szerzett általános ápoló és asszisztens, Diplomás ápoló) vagy esetleg már megszerezte a svájci Anerkennungot.
– Középfokú német nyelvtudása van, vagy már meglévő B2-es nyelvvizsgabizonyítvánnyal rendelkezik. (A svájci elismertetéshez B2- es nyelvvizsga szükséges, de az elismertetési kérelem benyújtásának időpontjában még nem kell rendelkeznie nyelvvizsgabizonyítvánnyal. Ez az elismertetési eljárás ideje alatt is megszerezhető.)
– Németországi, osztrák Anerkennung előnyt jelent, de nem feltétel.
Amennyiben a fennt írt feltételek érvényesek Önre és úgy dönt, igénybe veszi (díjmentes!) segítségünket az álláskeresésben, küldje el német nyelvű önéletrajzát, telefonszámát, esetleg Messenger elérhetőségét, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
Székelyné Judit
Személyzeti tanácsadó, diplomás ápoló
judit.szekelyne@network-personal.ch
Tel: +41 79 670 93 33
network personal
international health care recruitment
www.network-personal.ch

Kapcsolat a hirdetővel
  • Network Personal

  • +417967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Network Personal

  • +417967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest