Ezt a hirdetést archiválták.

SZAKSZERŰ masszázsok, tanult masszőz. H-V 8-20

Budapest XIX.
1 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12291031
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Szeretettel Köszöntöm! (Viberen is elérhető vagyok, ha az diszkrétebb az Ön számára.) * A fotón ÉN vagyok, nem küldök egyéb fotókat, mert ez nem modellportfólió, hanem csak egy EGÉSZSÉGÜGYI szolgáltatás! Hétvégén is, akár esti órákban is. Ha megfájdul, beáll, begörcsöl, nem kell várnia másnapig, vagy időpontokra. Nagy Szeretettel várom! H-V 8-20

*NINCS ALKU! A fodrásznál, kozmetikusnál, magánrendelőben, vagy épp élelmiszerüzletben sem alku tárgya a díjszabás!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanult, myológiai (izomtan) tudásanyaggal is bíró masszőz is vagyok - megannyi (pld. kriminálpszichológia) egyéb mellett.

Jólesne egy kis átgyúrás, frissítés, vagy éppen itt beállt, ott meghúzódott? SVÉDMASSZÁZS! - Nem olyan erős mint a gyógy-, vagy sportmasszázs, de átgyúrásra, kimozgatásra, lazításra tökéletesen alkalmas. Azonkívül nem mindig az erős masszázs a célravezető. Van, hogy pont attól súlyosbodik az állapot!

Inkább csak lazulás, kiugrás a taposómalomból, feltöltődés pozitív energiákkal? LOMI-LOMI HAWAII RELAX MASSZÁZS! - Ringató, hullámzó, tökéletesen ellazító mozdulatsor. (Van, aki bele is alszik.)

Egy csipetnyi még kellemesebb ellazulás, az élvezet magasabb fokú megtapasztalása? LIN@AM MASSZÁZS! - Mely nem öt perces viccelődés, hanem legalább 30 perces SZAKSZERŰ masszázs. Anatómia tudásanyag szükséges, valamint az érzékenyebb pontok ismerete. (Nem meztelenül végzem! Ez alap érzéki masszázs -SZAKSZERŰ-, nem er@tikus érintkezés! NÁLAM ez a maximum, ez is csak szükségszerűen. A masszázs egészségügyi szolgáltatás. Aki élvezkedésre, snassz szexre vágyik, legyen szíves a szexhirdetéseket, vagy a már fotóival is erre utaló ál-masszázs hridetőket zaklatni!)

Még ötvözni egy plusszal? PR@SZTATA MASSZÁZS! - Természetesen orvosi vizsgálókesztyűvel, műkörmök nélkül, fertőtlenítve! A lin@am masszázshoz kérik időnként. Urológiai szempontból is olykor előnyökkel jár. (Egészségügyi tudásanyaggal rendelkezvén, ebben is tudok segítséget nyújtani. Az urológián is elvégzik, de ott nem figyelnek arra, hogy kellemes és fájdalommentes legyen.)

ÁRAK:
30 perc Svéd, vagy relax lomi-lomi masszázs alapdíj: 10.000,- + ling@am is: 15.000,- + pr@sztata is: 18.000,-
60 perc Svéd, vagy relax lomi-lomi masszázs alapdíj: 15.000,- + ling@am is: 20.000,- + pr@sztata is: 25.000,-
Csak ling@am masszázs kb 30 perc: 13.000,- + pr@sztata is: 15.000,-

Amennyiben úgy érzi, mindez elfogadható, respektálható az Ön számára, HÍVJON ÉS NAGY SZERETETTEL FOGOM VÁRNI, AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

A Bozsik Stadion mögötti utcában "üzemelek". A Határ úttól, Shopmarktól az Ady Endre úton kb 10 perc. Nyugis, kertesházas miliő, ingyenes parkolás. XIX-XVIII. kerület határa.

Elhelyezkedés
Budapest

XIX.

 
Elhelyezkedés
Budapest

XIX.