Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Számítógépek, laptopok szervizelése

Budapest
10 éve, 5 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1214447
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Számítógép
Leírás
Cégünk magas színvonalon vállalja az irodai vagy háztartási számítógépek teljes körű szervizelését. Munkájukra igényes és hozzáértő szakembereink várják a problémás vagy rosszalkodó gépek gazdáinak jelentkezését.  Vállaljuk asztali PC-k, számítógépek, laptopok, Notebookok és routerek javítását,  szervízelését.
 Telepítjük az Önnek legmegfelelőbb programokat, mint például a Windows Xp,Windows 7, Windows 8, Vista, Linux és egyéb operációsrendszereket, vagy alapprogramokat, mint az Office, vagy vírusok eltávolítását (például a rendőrségi vírus).
Finomelektronikai részlegünkön az betegeskedő alaplapokon segítünk, kondenzátorokat cserélünk vagy egyedi külsőt és belsőt adunk a gépének saját igényeinek megfelelően egy kis tuninggal. Elkészítjük és karbantartjuk továbbá a weblapjait vagy akár játékait, de szolgálatára állunk önnek az adatbázis- és webkiszolgáló programok telepítésében és annak karbantartásában is. Vállaljuk hálózatok telepítését, vagy a már meglevő hálózatok karbantartását.
Cégek számára rendszeres és átfogó vizsgálatokat is végzünk, hogy minden számítógép kifogástalanul működjön. Elsősorban Pest-megyéből várjuk kedves leendő ügyfeleinket, akikhez akár házhoz is megyünk, de családias légkörű irodánkban is szívesen látjuk. Forduljon hozzánk bizalommal.
 
Tel.: +36/70-365-64-49
 
Honlap: http://budapest.sosszerviz.com/pcszerviz/

Kapcsolat a hirdetővel
  • sosszerviz

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • sosszerviz

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest