Szerezzen jutalmat és spóroljon a Tiplinóval internetes vásárlása során!

Budapest
2 éve, 3 hónapja

Szívesen vásárol az interneten? A Tiplinóval ezért most még jutalmat is szerezhet! A cashbackportál pénzvisszafizetési lehetősége és kedvezményes kuponjainak köszönhetően pénzt spórolhat meg kedvenc webáruházaiban.

 

Tiplino

 

Kedvezmények több száz üzletben!

A Tiplinó kedvezményes kuponjaival és cashback szolgáltatásával több száz külföldi és magyarországi webáruház termékeit és szolgáltatásait vásárolhatja meg kedvezményesen. A kínálatban ruhaüzletek, mint például az Astratex, házikedvenceknek szóló üzletek, mint a Zooplus, és különböző nagykereskedelmi áruházak, mint a Metro termékei egyaránt jutányos áron vásárolhatók meg. Emellett drogériák, sportüzletek, bútorüzletek, utazási oldalak és számos egyéb kategória webáruházainak több ezer árucikke lehet az Öné extra kedvezményesen a Tiplinóval!

Hogyan szerezhet jutalmat?

 

A Tiplinóval való jutalom szerzés nagyon egyszerű. A regisztrációt követően máris válogathat a több száz webáruház és annak több százezer terméke között, melyeknek folyamatosan bővülő listáját a portál főoldalán találja. A Tiplinó cashback, azaz pénzvisszafizetési szolgáltatását abban az esetben használhatja ki, ha a weboldalon keresztül vásárol. Ezt úgy teheti meg, ha a Vásárlás gombra kattint az adott webshop Tiplinón található profilján. Egyedül arra kell odafigyelnie, hogy az átirányítás és a rendelés leadása között nem telhet el fél óránál több idő. Miután sikeresen leadta rendelését, a Tiplinó hamarosan visszautalja Önnek a webáruházban fizetett összeg egy részét.

Mit kínál még a Tiplinó?

 

A cashback szolgáltatáson kívül a Tiplinó rengeteg kedvezményes kuponnal várja Önt, melyeket online vásárlása során válthat be. Emellett a cashbackportálon mindig naprakész információkat talál az aktuális kedvezményekről és leárazásokról, átlapozhatja a legfrissebb reklámújságokat, elolvashatja az üzletek részletes leírását és számos hasznos cikk és útmutató segíti abban, hogy internetes vásárlása minél élvezetesebb és kedvezményesebb legyen!




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest