Ezt a hirdetést archiválták.

Szobalány német állás

Budapest
2 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8728325
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállodai, idegenforgalmi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Szállodai szobalány német munka
AJÁNLATUNK: Szállodai szobalány munka, 12,-€ bruttó (2088,-€ bruttó/hó), szállás 225,-€, ellátás 97€/hó. ELVÁRÁSOK: Takarítási gyakorlat és A2 némettudás.JELENTKEZÉS: Telefonon a [------] számon vagy e-mailben [------] BŐVEBBEN az eredeti hirdetés németül: [------] Szobalány német munka a Mosel borvidéken. Szobalány , szálloda takarító németországi állás A2 német tudással. Órabér 12,-€ bruttó, ami havi 2.088,-€ bruttó fizetés. Munkaidő 174 óra. A szállás személyenként 250,-€, a teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora) 97,- €. A lakás-kaució 225,-€, amit 3 hónapon keresztül, 3 részletben kell fizetni ([------],-€). A kaució a munkaviszony megszűnése esetén természetesen visszajár.
A szobalány feladata a vendégszobák, fürdőszobák, valamint a szobákhoz tartozó folyosó tisztán tartása, takarítása. A vendégszobák napi rendben tartása, szükség esetén törölköző csere, szemét ürítés, toalett-papír pótlás. A vendégek távozásakor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők és egyéb textíliák cseréje. Fontos a gyors és precíz munka végzése.
A németországi hotel komplexum 4 szállodával várja német és külföldi vendégeit a híres Mosel-borvidéken. A német szálloda lánc közül kettő ****csillagos, egy ***csillagos és egy **csillagos minősítésű. A szálloda -komplexum Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó part menti meredek dombjain fekszik festői környezetben.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest