Szobát keresek!

Budapest
5 éve, 1 hónapja

A budapesti ingatlanárak emelkedésével az albérlet árak is megugrottak. Ha egyedül szeretnénk kivenni egy lakást mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, így sokan összefognak barátokkal, ismerősökkel és közösen vesznek ki egy lakást. De olyan hirdetéssel is találkozunk ahol teljesen ismeretlen emberek lakótársat keresnek. Ezeknél a hirdetéseknél is feltüntetik, mennyi kauciót kell előre fizetnünk azért, hogy beköltözhessünk. De vajon mennyibe kerül most egy szoba Budapesten?


VII. Dózsa György útnál, szépen berendezett és gépesített lakásban külön bejáratú albérleti szobát kínálnak, egy személynek. A ház csendes, a lakás világos és jó elosztású. Kauciót nem kérnek, a szobát 30ezer/hóért lehet kivenni.


XI. kerületben a Móricz Zsigmond körtérnél kiadó egy 24 nm-es albérleti szoba, jó állapotú, bútorokkal, gépekkel felszerelt lakásban, világos, külön bejáratú, zárható szoba. Kauciót itt sem kérnek, a bérleti díja 35ezer / hó.


A harmadik kerületben 25nm-es kertes lakrész kiadó. A lakrészhez kocsibeálló is tartozik. Az ára 35ezer plusz rezsi havonta.


Újlipótváros részen külön nyíló világos bútorozott szoba hosszútávra kiadó. A hirdetésben lány lakótársat keresnek, és lehetőleg szeresse a cicákat. Egy havi kauciót kérnek és a bérleti díj havonta 75ezer forint, ami tartalmazza a rezsit is.


Kodály Körönd pár percre, tömegközlekedéssel könnyen elérhető, boltok a közelben. Első emeleti, teljes körűen felújított lakás, igényesen bútorozva és gépesítve. A szoba külön nyíló és zárható, a lakás többi helyiségét viszont a lakók közösen használják. A szoba havi díja 38ezer forint.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest