Szuper lehetőségek sportolni vágyóknak

Budapest
4 éve, 1 hónapja

A szakértők nem győzik hangsúlyozni a testmozgás jótékony hatásait. Nemcsak fitten tart és szép vonalakat, erős izmokat kölcsönöz, hanem javítja az állóképességünket és számos betegség megelőzésében is szerepet játszik.

A sport azonban az egészségmegőrzés mellett önfegyelemre és erkölcsi nevelő hatással is bír. A rendszeresen végzett testmozgás hatására javul a légzés és növekedik a tüdő hajszálereiben keringő vér mennyisége, ami hosszú távon a tüdőkapacitás növekedéséhez vezethet.


Lehet az bármilyen mozgásforma akár csapatsport, aerobic, edző termi mozgás, futás, úszás. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat a tevékenység végzése közben és szívesen legyünk aktívak. 


Kerékpár

A kerékpározás nemcsak sportszer, hanem egy közlekedési eszköz is. Már azzal is sokat tehetünk az egészségünkért, ha reggel a munkába autó helyett biciklivel indulunk. Rengeteg féle típusú modell közül választhatunk, többek között túra kerékpár, városi modell, országúti és versenybiciklik. Ennek a csajos városi bringának nem lehet ellenállni.

Elaó vintage kerékpár


Görkorcsolya

A görkori is azok közé a sportok közé tartozik melyet általában a szabadban végzünk. A természetben folytatott tevékenységek hatásosak a stressz feldolgozásában, a depresszió ellen. Ugyanannyi idő alatt sokkal jobb eredmény érhető el, mintha a négy fal között edzenénk.

Eladó görkorcsolya


Asztalitenisz

A pingpong az egyik kedvenc sportom. Szeretem, mert úgy mozgat át, hogy szinte meg sem érzem, nem merülök ki. Egy pingpong csata remek kikapcsolódás lehet az egész család számára, hiszen nemcsak két ember lehet bevonni, játszhatunk forgót és párost is. 


Eladó pingpong asztal


Fitnesz

Rengeteg ember fordul a fitnesz felé azért, hogy fitt legyen. A fitnesz nem csak az erőnlétet növeli, hanem az egészséges életmódot is elősegíti. A fitneszhez több segédeszközt is használhatunk, ilyenek például a gumiszalagok, gumikötelek. Ezekkel az eszközökkel nagyobb erőkifejtés érhető el és 6-8 féle gyakorlatot végezhetünk.

Fitnesz gumikötél


Lovaglás

Az egyik legkülönlegesebb sportág hiszen van egy társunk, akivel szinte egy lélekként együtt kell mozognunk és élnünk. A lovaglás a test összes izmát átmozgatja, többször alkalmazzák terápiás céllal is, a fizikai és szellemi állapotok javításáért. Pozitív hatással alkalmazható az autizmussal, hiperaktivitással és fogyatékossággal élő gyermekek fejlődésére.

Lovagló kobak

 





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest