Társasjátékot keresel?

Budapest
3 éve, 11 hónapja

A jelenlegi veszélyhelyzetben rengeteg időt töltünk otthon, jó esetben a családunkkal. Ha szeretnénk kicsit feldobni az otthon töltött időt, egy jó társasjáték szórakoztató kikapcsolódás lehet az egész család számára.

A Maxapró kínálatában több mint háromszáz izgalmas társasjáték közül válogathatunk. Legyen szó akár az első társasjátékról, a gondolkodtató játékokról, vagy a bulit kiegészítő társasokról, itt mindenfélét lehet találni.

Fontos átgondolni kivel fogunk játszani, hiszen a felnőtt korosztály részére teljesen más játékok alkalmasak, mint a gyereknek készültek. Annyiféle társasjáték létezik a piacon, hogy nem csoda, ha nem tudunk hirtelen választani milyen típusú társasjáték jönne be leginkább nekünk, a családnak. Választhatunk többek között stratégiai, családi, logikai, kvíz, ügyességi társasjátékok közül. Nézzük a legjobbakat.


Stratégiai játék

Az Időfutár társasjáték remek kikapcsolódás a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Egy olyan stratégiai játék, amely igazi partijátékként is funkciónál. Ahogy a könyv verziójába, itt is egy időgép alkatrészeit kell összegyűjteni a csapatoknak.  

Időfutár társasjáték


A Qwirkle társasjáték a 2011-es Év Játéka győztese lett. Egy igazán absztrakt taktikai, logikai játék. Szabályai egyszerűek, a játékban megbújó lehetőségek végtelenek, azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent! Remek játék az egész családnak.

qwirkl társasjáték


Logikai társasjáték

A Miaubirintus társasjáték egyetlen macskaimádó gyűjteményéből sem hiányozhat! Melyik kóbor macska ne választana egy meleg, szeretetteljes otthont a sikátorok szürkesége helyett? A sötét utcákon sok eltévedt kiscica bolyong. A hazavezető utat nehéz megtalálniuk, hiszen azok nagyon hasonlítanak egymásra. Rakj rendet a városi labirintus kavalkádjában! Helyezd át az eresz-darabokat, vagy forgasd el őket, hogy akadálymentes utat alakíthass ki a kiscicák és szerető gazdáik között! 

Miaubirintus társasjáték




Családi társasjáték

A Nottingham bírája egy családi társasjáték nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek szól. A történet szerint egy herceg érkezik a városba, és az ilyenkor fellépő látványosságok miatt ezrével áramlanak az emberek a városba. A játékosok kereskedőket alakítanak, akik most megpróbálhatják megcsinálni a szerencséjüket, kihasználva a városba érkező emberáradatot. De mielőtt bármibe is foghatnának, egy hatalmas problémát kell megoldani: Nottingham sheriffje nem enged át akármit a kapukon, az árut át kell csempészni a falak másik oldalára. 

Nottingham bírája társasjáték


Jó szórakozást mindenkinek!




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest