Teesa Easy Cook Evo 1000W 4,5l 4IN1 fehér konyhai robotgép - TEESA

65 208 Ft
Budapest
3 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7102983
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pótolhatatlan segítő

A Teesa Easy Cook EVO 4in1 egy fejlett konyhai robotgép, amely segít felfedezni a főzés új minőségét. Négy helyettesíthető ezzel az egy eszközzel, így időt és helyet takarít meg a konyhában!



FELFORDULJA A SZENVEDÉLYET

Sokak előkészítése kivitelezést és precizitást igényel. Az Easy Cook EVO 7 sebességes üzemmóddal van ellátva, így bármit is érezhet, a munka sebességét az Ön igényei szerint állíthatja be.





NEKED EZ A HATALOM

Az új ételek felfedezése néha sok áldozatot igényel. Tehát segítőjét felhasználhatja segítségére. A Teesa EasyCook EVO képes megfelelni az Ön elvárásainak. 1000 W-os motorjával a legigényesebb edények elkészítése csak egy percet vesz igénybe.





EVO KEVERÉSHEZ

A Teesa EasyCook EVO robot az étkezés elkészítésének számos módszerében segít. Attól függően, hogy gyorsan fel akarja verni a tojásfehérjét, készít tésztát, vagy finom masszát vagy tejszínt szeretne-e készíteni, használhatja a készletben található három kiegészítő egyikét - tésztakampót, habverőt vagy keverőt. Döntse el maga!





EVO DARÁLÁSHOZ

Az EasyCook nemcsak a desszertek elkészítésében segít. A robot két darab cserélhető csúcsú húsdarálóval van felszerelve. Válasszon egy megfelelő szembőségű szitát vagy kolbászrögzítést, és mindenkit lepjen meg kiváló ételekkel.





EVO a keveréshez

Örüljön szeretteinek! Kiválasztja kedvenc gyümölcsét vagy zöldségét, és az EasyCook EVO turmixgép funkcióval gyorsan finom turmixzá varázsolja ezeket az összetevőket. Ha pedig krémlevesnek érzi magát ... ne habozzon használni!





DIZÁJNOS

A Teesa konyhai robotgép nemcsak kulináris ötletek gyors megvalósítását teszi lehetővé, hanem a konyha jellegét is hangsúlyozza. Fenséges dizájnja, amely a fehér és a zongora fekete kombinációját hangsúlyozza, tökéletesen illeszkedik a terébe, modern megjelenést kölcsönözve neki.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • 1db Új Fixtrend radiátor acéllemez lapradiátor
    Budapest I. kerület
    1db Új Fixtrend radiátor acéllemez lapradiátor 600×600mm Kötéstávolság 55cm (csőközéppontól,középpontig) Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény eléréséhez Magas hőleadó képesség a DIN EN 442 ...
    6 000 Ft
  • Bronzos szürke antik asztal felújítva
    Budapest, I.ker
    Bronzos szürke antik asztal felújítva Mérete: 115cm hosszú, 65cm széles, 68cm magas. Minden kérdésre szívesen és lehetőség szerint gyorsan válaszolok. Telefonon elérhető vagyok de SMS-re nem tudok válaszolni, kérem inkább itt írjanak ha kérdésük van....
    2 órája, 34 perce
    35 000 Ft
  • Fenyő íróasztal, szekreter
    Budapest, I.ker
    Fenyő íróasztal, szekreter Mérete: 84cm széles, 78cm az asztallap magasság, 114cm a teljes magasság, 49cm mély a lapnál, 20cm mély a tetején. Sok egyéb terméket hirdetek, érdemes megtekinteni a kínálatot hátha más is felkelti az érdeklődését! A szemé...
    2 órája, 34 perce
    30 000 Ft
  • Szőnyeg kis előszobai új
    Budapest, I.ker
    Szőnyeg kis előszobai új A személyes átadást Erdőtarcsán tudjuk megoldani, vagy postázni tudom előre utalás után. Minden kérdésre szívesen és lehetőség szerint gyorsan válaszolok. Telefonon elérhető vagyok de SMS-re nem tudok válaszolni, kérem inkább...
    2 órája, 34 perce
    5 000 Ft
  • kenyértartó fából
    Budapest I. kerület
    kenyértartó fából Használt, középen az alja picit felhullámosodott de egyéb baja nincsen. Méret: 40×28×20 Személyes átvétel Budapesten az I.kerületben lehetséges vagy előre utalás után postázom is ajánlott küldeményként. /E/...
    2 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest