Teesa TSA8011 Sonic Pro 5 üzemmód IPX7 700 mAh fehér elektromos fogkefe - TEESA

15 770 Ft
Budapest
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6670232
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Teesa Sonic PRO sonic fogkefe

Ha az elektromos fogkefe nem felel meg az elvárásoknak, itt az ideje a szájápolás következő szintjére lépni. Ismerkedjen meg a Teesa SONIC PRO-val!



5 üzemmód

A Teesa Sonic PRO a fogak átfogó gondozására jött létre. A készülék öt üzemmóddal van ellátva, amelyek magukban foglalják a tisztítás, a fehérítés, a polírozás, a masszázs és az érzékeny fogak kíméletes mosásának funkcióit.



Akár 48 000 pulzusmozgás

A Teesa Sonic PRO fogkefe titka a gyengéd és nagyon hatékony pulzáló mozgások használata. Attól függően, hogy melyik üzemmódot választja, az ecset az Ön igényeihez igazítja a lüktető mozgások intenzitását (31 000-től 48 000-ig).



Automatikus kikapcsolás

A SONIC PRO fogkefe egy technológiailag fejlett eszköz, amely tökéletesen védi és gondozza a szájüreget. Fontos, hogy a készülék segít alkalmazkodni a fogorvosok ajánlásaihoz. 30 másodpercenként az ecset tájékoztat a tisztítandó szájrész cseréjének szükségességéről, és két perc múlva automatikusan kikapcsol.



Hosszú munkaidő

Mosolyogj korlátok nélkül! A 700 mAh kapacitású akkumulátor hosszú hétig garantálja az ecset használatát, anélkül, hogy újrat kellene töltenie az akkumulátort. A készlet tartalmaz egy induktív töltőt is, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű és biztonságos feltöltését.



Cserélhető fejek

A SONIC PRO fogkefével együtt két különböző színben cserélhető fejet kap. Eldöntheti, hogy egyikük hasznos lesz-e a másik felének, vagy később fogja használni biztonsági mentési lehetőségként. A Teesa-tól bármikor további tisztítófejeket is vásárolhat.



Fogkefetok

Azok számára, akik nem akarnak elválni a fogkefétől, a Teesa márka utazótáskát kínál a SONIC és a SONIC PRO modellekhez. Ez a szilárd műanyagból készült kiegészítő védi az ecsetet és garantálja a készülék higiéniáját szállítás közben.



Teesa Sonic Sonic fogkefék

Nem tudja, melyik szonikus fogkefét válassza? A Teesa Sonic modellek között biztosan megtalálja azt, amely megfelel az elvárásoknak. A Teesa Sonic sorozat nemcsak felnőtt felhasználóknak szól. Kínálatában megtalálható a Sonic Junior Sonic gyermekkefe is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest