Ezt a hirdetést archiválták.

Teesa TSA8015 IPX7 szónikus fekete elektromos fogkefe - TEESA

Budapest
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7099280
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fehérebb fogak és egészségesebb íny

Ha jobban akarja vigyázni a szájüregére, a SONIC Black sonic fogkefe csak neked szól! A lendületes és lüktető mozgás segítségével a készülék gondosan eltávolítja a lepedéket és az elszíneződést anélkül, hogy túlzott zománckopást és íny recessziót okozna.





5 üzemmód

A fogak és az íny még jobb védelme érdekében a fogkefét öt üzemmóddal látták el, beleértve a tisztítást, a fehérítést, a polírozást, a masszázst és az érzékeny fogak kíméletes tisztítását. Mindent, hogy még szebb legyen a mosolyod.





[------] pulzusmozgás

Tudjon meg többet a hangtechnika hatékonyságáról! A Teesa SONIC Black fogkefe percenként többször több mozgást végez, mint egy forgó elektromos fogkefe. Ez azt jelenti, hogy sokkal alaposabban eltávolítja a lepedéket és megtisztítja a fogak közti tereket.





Automatikus kikapcsolás

Az alkalmazott üzemmódtól függően az ecset egy vagy két perc múlva kikapcsol, és emellett 30 másodpercenként jelzi a kefés oldal cseréjének szükségességét. Ez segít abban, hogy megfelelő fogmosási szokásokat alakítson ki a fogorvosok által ajánlott időben.





Tartós akkumulátor

A fogkefe gyakori feltöltése nehézkes lehet. Szerencsére a SONIC Black tartós, 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 40 napos vagy akár 160 perces folyamatos működést biztosít! Ezen túlmenően az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzőjének köszönhetően Ön teljes mértékben ellenőrzése alatt áll!





Utazási eset

Nem viszi magával a szonikus fogkefét, mert attól tart, hogy a készülék megsérül a bőröndben? Most ez nem probléma! A SONIC Black ecsettel együtt utazótáskát is kap, amelynek köszönhetően bármikor magával viheti az ecsetet, és bárhol vigyázhat a mosolyára.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest