Ezt a hirdetést archiválták.

TEJHABOSÍTÓ MARTELLO 423008 FEHÉR Outlet áron amíg a készlet tart!

Budapest 1164 Budapest, Vidámvásár u.143.
10 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1081183
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TEJHABOSÍTÓ MARTELLO [------] FEHÉR Outlet áron amíg a készlet tart!
Fehér színben. Cool-Touch burkolat, egyszerű tisztítás a speciális tapadásgátló bevonatnak köszönhetően. Két cserélhető fedővel tej habosításához (hideg/meleg), és melegítéséhez, illetve keveréséhez (pl. kakaóhoz), automatikus kikapcsolás 600 Watt, SZEMÉLYES MEGTEKINTÉS ELŐTT KÉREM TELEFONON ÉRDEKLŐDJÖN, HOGY A TERMÉK MELYIK ÜZLETÜNKBEN TALÁLHATÓ!
 
A Korrekt Outlet üzletlánc fő tevékenysége, használt háztartási és szórakoztató elektronikai cikkeket forgalmazása, melyek a Német OTTO katalógus áruház garanciaidőn belül visszavett termékei. A termékek mindegyike kipróbált állapotban kerül értékesítésre, cégünk vállalja a 12 hónap szavatosságot. Szakszervizünk minden egyes gépet átvizsgál, hogy az rendeltetésszerűen működjön!
 
Akiknek a csomagolás hiánya vagy az esetlegesen előforduló kisebb szépséghiba, vagy karcolás nem okoz gondot, több tízezer forintot is megspórolhat!
Tudni szeretné, milyen új termékek érkeztek üzletünkbe amivel sokat megtakaríthat? Kattintson erre a linkre, iratkozzon fel hírlevelünkre így nem marad le semmiről!
 
Cetelem áruvásárlási hitel:
Áruhitellel részletre is vásárolhat üzleteinkben. Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi törlesztőrészletekkel. Részletek a hitelkonstrukcióról.
 
Elérhetőségeink:
Korrekt Outlet Központ - Műszaki és háztartási gépek Outlet áron!
1164 Budapest, Vidámvásár u.143. A cinkotai Termelőszövetkezet területén H-épület.
 
Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig: 09:00-18:00-ig
Szombaton: 09:00-15:00-ig
 
Kapcsolataink:
Telefon : [------]
Email:

Elhelyezkedés
Budapest

1164 Budapest, Vidámvásár u.143.

 
Elhelyezkedés
Budapest

1164 Budapest, Vidámvásár u.143.