Tenda Nova MW5c AC1200 Whole Home 3 darabos Mesh WiFi rendszer

62 144 Ft
Budapest
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856418
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
WiFi lefedettség bárhol

Az MW5c bármely csomópontja használható fő csomópontként. A többi csomópont pedig automatikusan csatlakozik a főcsomóponthoz a bekapcsolás után. Egy 2 csomag Nova MW5c akár 2500 négyzetláb területet is lefed. Bővítse WiFi-lefedettségét egyszerűen csomópontok hozzáadásával.

Kompatibilis az összes Nova sorozattal

Bármely Nova sorozatú termék (MW3, MW5, MW5S, MW6, MW12) könnyen használható kiegészítő egységként egy meglévő Nova hálózatban, hogy megfeleljen a különböző háztípusok követelményeinek.

Három jelerősítő a stabil és erős kapcsolatért

A 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávokon minden csomópontban három erősítőt használnak a jelerősség és a vételi képesség javítására, így a nova MW5c felülmúlja a hagyományos útválasztókat.

Zökkenőmentes barangolás, mindig online

A zökkenőmentes barangolási funkcióval a kapcsolat elvesztése nélkül lépkedhet egyik szobáról a másikra, így késésmentes videohívást és online játékélményt hozhat létre, amikor úton van.

MU-MIMO akár 80 eszköz támogatásához

Az 1 GHz-es fő chipet a MU-MIMO technológiával kombinálva a Nova MW5c egyszerre több eszközzel kommunikál, így késésmentes internetkapcsolatot biztosít, ha engedélyezi a kapacitásorientált módot a Tenda alkalmazásban.

Távirányító Tenda APP-val

A Tenda WiFi App biztosítja a legegyszerűbb módot az MW5c kezelésére. Az online eszközök valós idejű állapota az Ön kezében van

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest