Tervezzük a nyarat

Budapest
2 éve, 10 hónapja

Indul a nyár és vele együtt kezdődik az utazási szezon, már nálunk is egyre nagyobb az utazási kedv. Idén inkább a családok Magyarországon belül tervezik a pihenést.


A külföldi nyaralást tervezők közül nagyrészt Európán belül szeretnének kikapcsolódni, ezek közül is preferálják Horvátországot. 

Azok, akik országon belül terveznek, belföldön is számtalan látnivalót találnak. Többféle utazási forma közül választhatnak: wellness, önálló apartmanok, camping. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.


Fontos kérdés a nyaralás helyszínének kiválasztása. Az izgalmas lehetséges úti célok közül nem egyszerű kiválasztani azt az egyet, ahol szívesen eltöltenénk az időnket. Számba kell venni az anyagi lehetőségeinket, az útitársak igényeit és a szükséges papírokat. Ha például családdal utazunk, a gyerekek számára elérhető programok is fontos tényezők lehetnek. Ha kevesebb költségvetésből kell megoldanunk az utazást, vagy esetleg csak rövid időre tudunk elszabadulni, Magyarország talán jobb választás lehet, mint messzire menni és a pénztárcánkat is kíméljük vele. 


A Maxapró hirdető portál kínálatában böngészve az alábbi kiváló utazási ajánlatokra találtunk.


Vendégház az Őrségben


A Ninszianna Vendégház az Őrségben, a Vadása-tó mellett található. Az Őrség kiterjedt erdőségekkel borított, lankás tájai nyugalmat árasztanak. Teljes felszereléssel rendelkezik, négy napraforgós minősítésű. Nagycsaládosok számára ideális és akadálymentesített lakrész is biztosított. Közel érezhetjük magunkat a természethez, a kertben patak csörgedezik és hatalmas ősfák találhatóak.


Kiadó vendégház az Őrségben


Balatonrendesi nyaraló

A Balaton északi partján Balatonrendes mellett Pálkövén található ez a kertes kiadó nyaraló. A strandhoz közel helyezkedik el és akár nyolc fő részére nyújt helyet. Remek horgászhelyek érhetőek el a környéken és nem utolsó sorban az ára is nagyon kedvező.


Kiadó nyaraló Balatonrendesen


Kőszegen wellness

Kőszegen a vár lábánál helyezkedik el ez az apartmanház. Az ország egyik leghangulatosabb kisvárosa, fantasztikus rendezvényekkel, egyedülálló történelmi belvárossal várja az utazó közönséget. Az apartmanház nemrég lett felújítva a műemlékvédelmi előírásokat betartva. 


Kőszegen wellness


Bükkben állatbarát apartmanház

Az Eman aparmanház csodás természeti környezetben, a Bükkben található. Minden apartmanhoz tartozik fürdőszoba és felszerelt konyha, emellett lehetőség van szaunázásra is. Az állatbarátokat is szeretettel várják. 


Kiadó apartman a Bükkben





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest