Tesla TSL-HC-BF1321, Max. 180 kg, Elektronikus, Wi-Fi, Okos, Fehér személymérleg

16 110 Ft
Budapest
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437752
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy mérleg, amelyre jó ránézni

Nem kell többé félni attól, hogy mit mutat a mérleg. A TESLA stílusos okosmérlegére bármikor szívesen ránéz az ember. Lenyűgöző kialakítása az okos funkciókkal kombinálva minden szemet gyönyörködtet.

13 féle mért érték

A mérleg már nem csak a mérlegelésre szolgál. Számos dolog befolyásolja súlyunkat és azt, hogy hogyan érezzük magunkat a testünkben. Az okosmérleg képes észlelni az ilyen értékeket, és egyértelműen tájékoztatni róluk az alkalmazásban.

TESLA Smart mobilalkalmazás

A mérleg Wi-Fi segítségével kommunikál okostelefonjával vagy táblagépével. Telefonos alkalmazáshoz is csatlakoztatható, így iOS és Android készülékeken is működhet. Ez az alkalmazás segít jobban megérteni a mért adatokat, és figyelmeztet, ha az egészségi állapota veszélybe kerül.

Minden termék vezérlése egyetlen alkalmazással

Semmi sem könnyebb, mint az egész otthonodat a telefonodról irányítani. A TESLA Smart alkalmazás pontosan ezt teszi lehetővé. Használja az összes intelligens eszközének kezelésére. Az automatizálásnak és a módoknak köszönhetően olyan intelligens otthont hozhat létre, amely mentesíti Önt a hétköznapi feladatok alól.

Az intelligens termékeket az interneten keresztül bárhonnan vezérelheti. Nem számít, hol tartózkodik, háztartása akár a világ másik feléről is hallgatni fogja Önt. Az alkalmazás minden fontos dologról naprakészen tájékoztat, így mindig szemmel tarthatja, mi történik otthon. Nem kell aggódnia semmilyen hosszadalmas beállítás miatt. A TESLA Smart teljesen magyarul van, így tökéletesen meg fogod érteni. Egyszóval minden úgy van elrendezve, hogy a TESLA termékek használata a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára.

ITO áttetsző vezetőréteg

A készülék tetején egy 6 mm vastag edzett üveg található, amely az ITO rétegnek köszönhetően tökéletesen reagál az emberi érintésre. A hagyományos elektródákkal ellentétben ez az anyag áttetsző, nem befolyásolja a mérleg kialakítását, így a funkcionalitást okos dizájnnal ötvözi.

Wi-Fi kapcsolat

A Wi-Fi-n keresztül folyamatosan, automatikusan szinkronizálódnak az adatok az alkalmazásban, így azok mindig naprakészek lesznek. Így Ön tökéletes áttekintést kaphat az összes mért adatról.

4 mérőpont

A súly mérésére négy szenzor szolgál. Ezeket úgy helyezték el, hogy a mért súlyt mindig a lehető legpontosabban mérjék.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest