The Last Of Us Part I (PS5) játékszoftver - Sony

27 179 Ft
Budapest
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10689077
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Játék leírása:

Tarts ki, és maradj életben a legendás The Last of Us első részének teljes egészében felújított változatában! Élvezd a díjnyertes kalandot a PlayStation 5 erejével!

Élj át egy hihetetlen, érzelmet történetet felejthetetlen karakterekkel a The Last of US-ban, amely már több, mint 200 Év Játéka díjat kapott a kritikusoktól és a nagyközönségtől. Egy összeomlott civilizációban, amelyben a fertőzöttek és a harcedzett túlélők is halálos veszélyt jelentenek egymásra, Joel, a történet főszereplője megpróbálja kicsempészni a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténzónából. Csakhogy ami egyszerű munkának indul, az hamarosan egy brutális, életre szóló kalanddá válik…

A The Last of Us Part I tartalmazza a teljes, eredeti egyjátékos történetet, valamint az ünnepelt előzmény fejezetet, a Left Behind történetét is, amely Ellie és barátja, Riley előéletét meséli el. A játék az alapoktól újjá lett építve PlayStation 5 konzolhoz, új grafikus technológiával és DualSense kontroller támogatással. Az eredeti élményt most új formában élheted át: modernizált játékmechanikák, jobb irányítás és még több kisegítő lehetőség vár. Élvezd a részletesebb környezetet, effekteket, arcmimikát, valamint a továbbfejlesztett felfedezést és harcokat! A PlayStation egyik leghíresebb és legsikeresebb története vadonatúj formában kel életre!






Az eredeti The Last of Us játék felújított változata

Tartalmazza az előzmény fejezetet (Left Behind) és a teljes alapjátékot

Vadonatúj látvány a PlayStation 5 erejével: részletesebb kidolgozás és arcok, 60 fps támogatás és új effektek

Továbbfejlesztett irányítás, felfedezés, harc és mesterséges intelligencia

DualSense kontroller támogatás

Extra kisegítő lehetőségek

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest