The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition (Xbox One) játékszoftver - CD Projekt

7 980 Ft
Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6498372
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition (Xbox One) játékszoftver

A több, mint 250 „Év játéka" díj nyertes The Witcher 3: Wild Hunt egy történetvezérelt, nyílt világú kaland, dark fantasy környezetben. Légy Ríviai Geralt, a witcher, a legendás szörnyvadász. Mesterséged minden eszköze rendelkezésedre áll: borotvaéles pengék, halálos főzetek, a csendes gyilkos számszeríj és a nagy hatalmú harci mágia.

Vár a háború dúlta, szörnyek prédálta kontinens. Aktuális megbízásod? Meg kell keresned az Ősi Vér gyermekét, az élő fegyvert, aki egymaga megváltoztathatja a világ képét. A Game of the Year Edition minden, a játékhoz megjelent letölthető tartalmat magába foglal, köztük a két hatalmas méretű kiegészítőt is, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t. Ez a tökéletes alkalom, hogy először lépj ezen új világ földjére, vagy hogy felelevenítsd a történetet!

A JÁTÉK MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK! Látogass el Novigrad dekadensen romlott városába, nézz szembe a Skellige-szigetek kietlen, jégmarta tájaival, küzdj meg a háború pusztította Senkiföldjén ólálkodó sötét erőkkel. Hajózz a nyílt tengeren, merülj alá ősi ereklyék után kutatva, vagy vágtázz csatába hű hátasod nyergében - a Witcher világának minden szeglete felfedezésre hív.

100 órát meghaladó fő szállal és mellékküldetéssel, valamit további 50 óra extra tartalommal a The Witcher 3: Wild Hunt ötvözi a hagyományos szerepjátékok történetvezérelt játékmenetét a nyílt világ kínálta szabadsággal. Hozz döntéseket, és élj együtt következményeivel, ezzel alakítva a játékodhoz leginkább illő befejezést.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest