ThermoBaby Kiddyloo wc-szűkítő - Ocean Blue

12 490 Ft
Budapest
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8153218
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
A KIDDYLOO wc-szűkítő ideális wc-re szoktatáshoz. Lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a házban lévő WC-t használja.A lábak magassága állítható, hogy tökéletesen megfeleljen a házban lévő WC magasságának.Ezen kívül van még 2 állítási magasság a csúszásmentes járás érdekében.A KIDDYLOO gyerekeknek és szülőknek egyaránt alkalmas: WC-szűkítőnk összecsukható, és könnyen ajtó mögött tárolható!- A szülők megnyugtatására: minden láb 2 csúszásgátló párnával van felszerelve a nagyobb stabilitás érdekében.A termék előnyei: - Beépített és állítható csúszásmentes lépcsőfok (2 magasság lehetséges)- Könnyen tisztítható- Állítható lábak két magasságban- Alkalmazkodik a ház WC-jéhez.- A lábak 2 csúszásmentes párnával vannak felszerelve- Nagy stabilitás- Egyszerűen és kompakt méretre összecsukható- Két ergonomikus fogantyú segíti a gyermeket- Franciaországban készültMűszaki adatlap: Méretek: 405mm x 205mmx345mmAnyagok: polipropilén és betétek: TPRHasználati kor : Nincs minimális vagy maximális használati kor.Maximális súly: 30 kgOpciók: Állítható magasság, állítható lépcső, összecsukható.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • ThermoBaby Kiddyloo wc-szűkítő - Baby Blue
    Budapest
    A KIDDYLOO wc-szűkítő ideális wc-re szoktatáshoz. Lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a házban lévő WC-t használja.A lábak magassága állítható, hogy tökéletesen megfeleljen a házban lévő WC magasságának.Ezen kívül van még 2 állítási magasság a csú...
    12 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest