Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Total War: WARHAMMER - Call of the Beastmen PC

5 695 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409576
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER alapjáték Steam változatának megléte.
 

Új Beastmen (Káosz Bestiák) faj a Hadjáratban 
Két új irányítható Legendás Lord 
Az egyedi  ‘Eye for an Eye’ Káosz Bestia sztorikampánnyal bővíti a hadjárattérképet 
Új egyedi egységek, szörnyek, hősök, varázslatok és játékopciók hordája

 
Valami történik az Óvilág mély, sötét erdőiben. A kicsavart fatörzsek között a Bestiák urai egyre nyugtalanabbak, ahogy a mindent elemésztő harci szomj hatalmába keríti őket. Hatalmas Harcifalkába verődött barbár, bestiális fenevadak, még a Káosz Idejéből: az emberi intelligencia, az állati ravaszság és a nyers, vakmerő vadság sötét megtestesítői. 
Ahogy a Káosz Bestiák kiözönlenek erdei barlangijaikból tízezer pata dobog izgatott egységben, és a csapzott bundatenger bűzös pézsmaszaga lengi be a tájat. A harci kürtök bőgése szétszakítja a sötétséget, és az azon túl elterülő vidéket: Bordeleaux-tól Ostermark-ig, a Káosz Bestiák üvöltésébe az egész Óvilág beleremeg! 
A ’Call of The Beastmen Campaign Pack’ csomag játszható fajként vezeti be a Káosz Bestiákat a Total War: WARHAMMER játékba. Az elvadult, a Káosz által megfertőzött faj hordája pestisként söpör végig az Óvilágon, soraiban félig ember aberrációkkal és kolosszális szörnyetegekkel, melyek közül sokan egyedi képességeket is birtokolnak. A Káosz Bestiák a Hadjárat mellett az egyedi (Custom) és a többjátékos csatákban is irányíthatóak, ahogy saját történettel rendelkező kampányukban, amely az ’An Eye For An Eye’ (Szemet szemért) nevet kapta.
 
Szemet szemért
A Szemet szemért (Eye For An Eye) egy kompakt sztorikampány, amelyben a Bestiák egy vad gerillaháborút folytatnak az emberiség ellen. A konfliktus helyszíne egy testre szabott kampánytérkép, amely nyugaton a Reikland-csatorna, keleten pedig a Hochland által határolt sűrű erdőséget öleli fel. A játékos a Legendás Bestia-Lord - Khazrak az Egyszemű - szerepét öltheti magára, miközben pusztulást hoz az emberek uralta földekre, és megpróbálja megölni nemezisét, Boris Todbringert, Middenheim grófját. A vadon erdőiből azonban más Káosz Bestia törzsek is leselkednek, akiknek a hűségét csak lenyűgöző fegyvertényekkel lehet megszerezni... 
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest