Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Total War: WARHAMMER II - Rise of the Tomb Kings PC

9 365 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409619
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER II alapjáték Steam változatának megléte.
 
Nehekhara száraz sivatagjainak perzselő homokja alól csontvázharcosok alkotta, hatalmas légiók emelkednek fel, hogy lemészárolják mindazokat, akik megsértik birodalmuk határait. Ez a terület a végtelen homokdűnék kietlen birodalma, amelyet a vadak és barbárok vére festett vörösre. Ez a Holtak Országa, ahol a mumifikált királyokat arra kárhoztatták, hogy a végtelen élettelenségből uralkodjanak. De ez nem mindig volt így. 
Volt idő, amikor Nehekhara ősi királysága az emberi civilizáció koronájaként csillogott; egy aranykorban, amikor városai fenséges pompával ragyogtak, seregei egész nemzeteket hódítottak meg, királyai pedig istenekként uralkodtak az emberek közt. De ezt a birodalmat évezredekkel ezelőtt pusztulásba vitte a gyalázatos Nagash áruló mágiája: az élők egy szempillantás alatt eltűntek, a holtak pedig felkeltek sírjaikból.
A halál azonban nem állhat a Sírkirályok dicsőségének útjába. A túlvilágról lesznek tanúi annak, ahogy Nehekhara birodalma ismét visszanyeri régi nagyságát! 
 
Főbb jellemzők:
Új Tomb Kings (Sírkirályok) faj, amely mind az Eye of the Vortex mind a Mortal Empires kampányokban játszhatóEgyedi fajmechanika, amelyet a Sírkirályok lore ihletett4 új játszható Legendás Lord:: Settra the Imperishable, High Queen Khalida, Grand Hierophant Khatep és Arkhan the BlackGyűjtsd össze Nagash Elátkozott Könyveit, és nyerd meg a Fekete Piramisért folytatott csatát, hogy kivívd a végső győzelmetFedezd fel a múlt titkait a Nehekharan dinasztiák kutatásávalHívd segítségül a Lelkek Birodalmát, hogy regeneráld csapataidat, és megidézd Ushabtit a harc soránKombináld az egzotikus árukat a kanópuszedényekkel -  a Sírkirályok egyedi erőforrásával – hogy mágikus tárgyakat craftolj, és feltámaszd a mondákból ismert Legendák Légióit a Halotti kultusz segítségévelAz új egységek széles választéka, amelyben megtalálod a Warhammer Fantasy Battles világának ikonikus seregeit  

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest