Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Total War: WARHAMMER - Realm of The Wood Elves PC

12 724 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409577
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER alapjáték Steam változatának megléte.
Total War: WARHAMMER – Az Erdei Elfek birodalma

Új Erdei Elf faj a Hadjáratban
További új fajspecifikus pénznem: Borostyán
Csoda-alapú győzelmi feltétel a hadjáratban
Az erdei elfek a térkép bármely régióját meghódíthatják
Két új játszható Legendás Lord: Orion és Durthu
Két további Lord típus, nagyfokú specializálódást lehetővé tevő skillfákkal
Három új Hőstípus, nagyfokú specializálódást lehetővé tevő skillfákkal
Teljeskörű erdei elf hadsereglista
Az egyedi  ‘Season of Revelations’ Erdei Elf sztorikampánnyal bővíti a hadjárattérképet 
Új egyedi szörnyek, hősök, varázslatok és játékopciók

 
A kívülállók számára Athel Loren erdőbirodalma egy nyugtalan és rosszindulatú hely. Az élő fa recsegése és ropogása visszhangzik sötét mélyéről, a lombkorona látszólag elnyeli az összes fényt, és szellemek cikáznak az ágak homályában, eltűnve, mielőtt a szemlélő láthatná őket. Ha belépsz e helyre, sorsodat a kezükbe helyezed.
Itt él az Asrai, az erdei elfek népe. Mint az összes többi elf is, eredetileg ők is a nyugaton található Ulthuanból származnak, azonban elutasítják mind az Asur – a Magas Elfek – képmutató arroganciáját, mind a Druchii – a Sötét Elfek – gyilkos dekadenciáját. Az Asrai nép tagjai magukat tartják a világon megmaradt egyedüli igazi elfeknek, mivel természetüknek összes aspektusával – mid a jókkal, mind a rosszakkal – rendelkeznek, és évezredek óta harmóniában élnek az élő és érző erdővel.
Az Asrai nép Athel Loren vadonján az erdő szellemeivel és védelmezőivel osztozkodik: driádokkal, áglidércekkel, és az ősi védelmezőkkel, a faemberekkel. Hadseregeik soraiban megtalálhatóak a hátasok, sólymok és óriássasok is, de még a ritka erdei sárkányok is csatlakoznak hozzájuk a végszükség óráján. Az erdei elfek páratlan íjászok és lovasok, akik Orion félistennek fogadnak esküt, aki minden minden téli napfordulón lángok között hal meg, csak hogy tavasszal az Örök Tölgy alatt, újult erővel szülessen újjá.
Vadak, gyorsak, és földjüket könyörtelenül védik - csak egy bolond keveredne konfliktusba az erdei elfekkel és szövetségeseikkel. Azok, akik megpillantották már az egyesített Asrai hadsereg erdőből történő kimasírozásának lenyűgöző látványát, jó eséllyel az utolsó dolgot látták életük során. 
 
Kampány játékstílus
Az Erdei Elfek hadjárata a Total War: WARHAMMER többi játszható fajától gyökeresen eltérő kampányélményt nyújt. Fő infrastruktúrájuk Athel Loren erdei elf településein található, azonban képesek kifelé is terjeszkedni: településeket foglalnak el, amelyek helyén az Asrai őrtorony néven ismert előretolt állásokat létesíthetik. A kampány középpontjában a Nagy Tölgy áll - egy különleges, 5 szinten fejleszthető épület, amely ez új ’Csoda’ győzelmi feltételhez kapcsolódik.
A csatában az erdei elfek gyorsak és halálosak, számtalan egységük erős, ugyanakkor sérülékeny. Bár fizikailag kevésbé robosztusak, mint a legtöbb faj, és egységeik kisebb méretűek, ezt a hátrányukat kiváló távol- és közelharci képességekkel egyenlítik ki. A játék talán legjobb íjász egységeivel rendelkeznek, melyek közül sokan egyszerre tudnak mozogni és tüzelni, a későbbiek során pedig speciális lőszerhasználatra fejleszthetőek fel. A csatákba gyakran kísérik el őket erdei rokonaik Athel Lorenből: driádok, sasok és faemberek. Mágiahasználóik az Élet, a Bestiák és az Árnyékok tudásával rendelkeznek.
 
Új sztorikampány: The Season of Revelation (A kinyilatkoztatás évszaka)
Az Athel Loren és a környező bretonniai hercegségek gyönyörű és részletes kampánytérképén játszódó „The Season of Revelation” kampányt a játékosok Durthuként vagy Orionként, az erdei elfek két Legendás Lordjaként játszhatják. E kampányban a játékos feladata, hogy előbb a bretonniai betörésekkel, majd később Morghur bestia-hadúr és a Káosz által megrontott harcifalkáinak rettenetes özönével szemben egyesítse Athel Lorent.
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest