Ezt a hirdetést archiválták.

TP-Link Deco X50-4G 3x RJ-45, 4G, WiFi 6, DUAL Band, Fehér WiFi rendszer (1-pack)

Budapest
4 napja, 11 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11207775
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hozzáférés engedélyezése az internethez bárhol

AX[------]G+ átjáró Mesh WiFi 6-tal 
Deco X50-4G(1-pack)

Minden fejlett technológia egy egységben

A TP-Link Deco X50-4G integrált 4G+ modemmel, WiFi 6 és TP-Link Mesh technológiával rendelkezik. Ez az egyedülálló kombináció megkönnyíti a 4G internetkapcsolat megosztását a Mesh WiFi hálózaton keresztül az egész otthonodban. Egy egység 230 m2-t fed le. Csak helyezd be a SIM kártyát és csatlakozz!

A TP-Link Deco X50-4G-vel a legjobb WiFi6 sebességet élvezheted

Természetesen támogatja a Cat6 technológiát és a bejövő kapcsolat sebességét akár 300 Mbps-ig. A WiFi 6 és az akár 3 Gbps alapértelmezett sebességgel az online játék, a 4K streaming vagy a videotelefonálás teljesen akadozásmentes lesz. A TP-Link Deco X50-4G WiFi Mesh rendszert úgy tervezték, hogy minden felhasználói igényt kielégítsen otthon, beleértve a megnövelt lefedettséget, sebességet és az általános hálózatikapacitásigényt. A WiFi 6 egy következő generációs hálózat, amely gyorsabban töltődik be és egyszerre több kapcsolatot is képes kezelni.

Gyors 4G kapcsolat bárhol, ahol csak szükséged van rá

A TP-Link Deco X50-4G egység a hagyományos szélessávú vagy kábeles telepítésekhez képest páratlan rugalmassággal és telepítési sebességgel rendelkezik. A Deco készüléket hétvégi házban, üzletben vagy nyaralóban lehet elhelyezni.

Akár 10x gyorsabb
csatlakozás

A TP-Link Deco X50-4G három gigabites WAN/LAN portot tartalmaz,
amelyek akár 10x gyorsabb kapcsolatot tesznek lehetővé, mint a klasszikus Ethernet. Csatlakoztasd 
számítógéphez, okostévéhez, laptophoz vagy NAS-hoz, és élvezd a 
megdöbbentő sebességet!

Akár 150 eszköz csatlakoztatása

A Deco egység növeli a kapacitást és a hatékonyságot ott, ahol nagy a felhasználók sűrűsége. Akár 150 eszközt is csatlakoztathatsz egyszerre minőségi korlátozás nélkül, még maximális terhelés mellett is.

Zökkenőmentes váltás egy hálózati név alatt

A TP-Link Deco X50-4G egységek egyetlen hálózatot alkotva működnek együtt. A készülék (telefon, tablet, számítógép vagy más) mindig automatikusan csatlakozik a leggyorsabb Deco egységhez. Így annyit mozoghatsz a házban, amennyit csak akarsz, és mindig stabil, gyors és megbízható kapcsolat áll rendelkezésedre. Ha bővíteni szeretnéd a Wi-Fi jelet, egyszerűen vásárolj egy másik egységet.

Professzionális HomeShield biztonság

A TP-Link HomeShield integrált funkciókból álló, továbbfejlesztett biztonsági csomagja lehetővé teszi, hogy könnyedén testre szabd a hálózatodat. Könnyedén megvédheted az érzékeny adatokat, korlátozhatod a gyermekek vagy vendégek hozzáférését, és még sok minden mást. A HomeShield számos eszközt tartalmaz az egyszerű kezelés érdekében.

Beállítások az alkalmazás használatával

Csomagold ki a TP-Link Deco X50-4G-t a dobozból, telepítsd a mobilalkalmazást az okostelefonodra, és kövesd a képernyőn megjelenő lépésenkénti utasításokat. Perceken belül minden készen áll!

Egyszerű adminisztráció

A Deco alkalmazással kezelheted otthoni vagy a világ bármely pontján lévő Wi-Fi hálózatodat. Tekintsd meg a csatlakoztatott eszközöket, rangsorold eszközeit, állíts be vendéghálózatot stb.

Hangvezérlés

A Deco X50-4G kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home-mal, és hangutasításokkal vezérelhető.

Kompatibilitás

Az X50-4G kompatibilis más Deco egységekkel, így könnyen bővíthető a lefedettség egy másik Deco egység megvásárlásával.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest