TP-Link Deco X50-5G WiFi 6, 3x RJ-45, 2.4/5/6GHz, 574/2402/5000Mbps, 4G/5G, Fehér WiFi rendszer (1-p

158 771 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11207776
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alacsonyabb késleltetés, megnövelt kapacitás

A hatalmas MIMO-val, az optimalizált OFDM-mel és még sok mással az 5G-technológiák gyors, érzékeny hálózati kapcsolatot biztosítanak a holnap mobileszközei számára, mindössze 1 ms-os késleltetéssel. Élvezze az online streamelést, a játékot és az AR/VR-t torlódás nélkül.


Ultragyors szélessávú kapcsolat : Támogatja a 6 GHz alatti 5G technológiát, amely akár 5,0 Gbps-ig növeli a letöltési sebességet

Ultra-alacsony késleltetés : Az 5G érzékeny hálózati kapcsolatokat biztosít mindössze 1 ms-os késleltetéssel

AX3000 kétsávos Wi-Fi 6 Sebesség : 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz)

2,5 Gigabites vezetékes csatlakozások : 1 × 2,5 Gbps port + 1 × Gigabit port 

Mesh hálózat : A Deco mesh technológia erős Wi-Fi jeleket biztosít mindenhol 

Rugalmas hálózati hozzáférés : 4G, 5G, vezetékes internet-hozzáférés

Plug & Play : Élvezze a Deco 5G-t közvetlenül a SIM-kártya behelyezése után

Egyszerűsített beállítás : Könnyen beállíthatja és kezelheti hálózatát a TP-Link Deco alkalmazással

TP-Link HomeShield : Átfogó hálózatvédelmet, robusztus szülői felügyeletet és valós idejű lot-biztonságot biztosít


Plug and Play, élvezze az 5G hálózatot mindenhol

Egyszerű, csak egy SIM-kártya

A hagyományos szélessávú vagy kábeles telepítés költséges és időigényes nyaralójában, farmjában vagy külvárosi raktárában. A hosszú szerződéses időszakok fejfájást okoznak a rövid idejű bérlések, a pop-up helyszínek és az ideiglenes üzletek számára is, hogy hozzáférjenek az internethez. A Deco X50-5G kényelmes és blokkmentes hálózati telepítést biztosít. Csatlakoztassa SIM-kártyáját, és élvezze a nagy sebességű internetet!

A WiFi 6 mindent frissít

A WiFi 6 technológiával felvértezett Deco teljes otthoni mesh WiFi-t úgy tervezték, hogy hatalmas növekedést biztosítson a lefedettségben, a sebességben és a teljes kapacitásban. Használja a legújabb mesh WiFi-t, és élvezze a jövőbeli hálózatot, amely gyorsabban töltődik be és több csatlakozást biztosít.



Jobb jel a kapcsolatokhoz mindenhol

A fejlett 2,5 Gigabites porttal a Deco X50-5G megbízható, vetemedő sebességű kapcsolatot biztosít a nagy intenzitású vezetékes eszközök számára. Ha vezeték nélküli útválasztóként van beállítva, mindkét Ethernet-port támogatja a tartalék szélessávú hozzáférési pontként való használatát.

Ezenkívül a két külső antennaport lehetővé teszi a külső antenna hozzáférését, amely hatékonyabban tudja fogadni az 5G/4G jeleket, ami jobb 5G/4G teljesítményt eredményez.

Zökkenőmentes barangolás egyetlen WiFi névvel

A TP-Link Mesh azt jelenti, hogy a Deco egységek együttműködve egyetlen hálózatot alkotnak. Telefonja vagy táblagépe automatikusan csatlakozik a leggyorsabb Deco készülékhez, ahogy otthonában mozog, így valóban zökkenőmentes WiFi élményt nyújt.

Intelligens biztonság az intelligens élethez

A HomeShield egy sor beépített szolgáltatást kínál, amelyek átfogóan védik az összes eszközt különféle funkciókkal, amikor otthon vagy útközben van. A HomeShield segítségével a biztonságosabb internetes élmény nagyobb boldogságot hoz az okos élethez.



Szülői felügyelet



Egyszerűen konfigurálja az átjárót, és érje el a teljes otthoni hálózat biztonságát. A HomeShield megvizsgálja a hálózatot azáltal, hogy átvizsgálja és azonosítja a lehetséges kockázatokat, és megakadályozza, hogy azok a nyomukban maradjanak, mielőtt károsítanák a hálózatot.



Fenntartja a védelmet otthonától távol



A szülői felügyelet védi gyermekeit, miközben segíti őket egészséges digitális szokások megőrzésében. A szülők beállíthatják az alkalmazások blokkolását, a webszűrést, a YouTube korlátozásokat, a Biztonságos Keresést és az online időkorlátokat, hogy a gyerekek biztonságban legyenek, miközben szórakoznak az interneten.

Szolgáltatásminőség (QoS)

Az eszközök mindenhol biztonságosak maradnak az eszközbiztonsági alkalmazással. A KidShield segítségével pedig a szülők figyelemmel kísérhetik gyermekeik tartózkodási helyét, és beállíthatják a geokerítést. Így a gyerekek még útközben is digitális védelmet élvezhetnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest