Tracer GAMEZONE Aligator, 16 Ohm, RGB, 3.5 mm Jack, USB, 2.2 m, Fekete gaming fejhallgató

6 276 Ft
Budapest
2 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12064135
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Tracer GAMEZONE Aligator Headset nagyszerű ajánlat minden olyan játékos számára, aki jó paraméterekkel és versenyképes áron keres egy készletet. Az érdekes RGB háttérvilágítás, a strapabíró fém fejpánt és a lélegző anyagból készült fülkagylók tökéletes társsá teszik a virtuális kalandokhoz. A fejhallgató a népszerű GAMEZONE sorozathoz tartozik, amelyet kifejezetten azoknak a játékosoknak fejlesztettek ki, akik értékelik a játékeszközök legmagasabb minőségének és fejlett funkcióinak kombinációját.


Légáteresztő anyagból készült fülkagyló.


LED háttérvilágítás.


Rugalmas mikrofon LED háttérvilágítással.


Nagy, 50 mm-es jelátalakítók.


Fém fejpánt.


Lenyűgöző LED háttérvilágítás
Fejezd ki magad színekkel. A fülkagylók színes LED-es háttérvilágítása ragadozó játékjelleget kölcsönöz a Tracer GAMEZONE Aligator Headsetnek. Fejhallgatója mindig egyedi és lenyűgöző lesz.

Kényelmes és párnázott fülkagyló
hosszú játékmaratonok minden rajongója értékelni fogja a tartós fém headset konstrukciót. Speciálisan kialakított, légáteresztő anyaggal díszített fülkagyló garantálja a kényelmet és a kényelmet. A zavaró hangok környezettől való hatékony elkülönítése lehetővé teszi, hogy a folyamatban lévő párbajra vagy autóversenyre összpontosítson.

Beszéljen másokkal akadálytalanul
A háttérvilágítású végű rugalmas mikrofon háttérzajcsökkentő technológiával van felszerelve, így semmi sem zavarja meg a társakkal folytatott beszélgetéseit. Mostantól a hangod mindig rendkívül éles lesz, és minden parancs kristálytiszta.

Kiváló hangminőség
Fedezze fel a Tracer GAMEZONE Aligator által kínált lenyűgöző hangminőséget. A nagy és hatékony, 50 mm-es átmérőjű transzducerek pontos hangvisszaadást biztosítanak. Az optimális hangolás tisztább hangzást, valamint gazdag magas és közepes hangokat biztosít.

Számos platformmal kompatibilis
A Tracer headsetben használt népszerű 3,5 mm-es mini-jack csatlakozó biztosítja a sokoldalúságot. Az ezzel az aljzattal felszerelt PC-platformokat, okostelefonokat és egyéb eszközöket használó játékosok teljes mértékben ki tudják használni a headset képességeit.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest