Tracer H41, 3x USB 2.0, 1x USB 3.0, USB-A, Szürke USB hub

4 343 Ft
Budapest
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12064143
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az USB HUB egy hasznos eszköz, amelyet a számítógéphez csatlakoztatva több eszköz csatlakoztatható, mint amennyit a meglévő USB-portok lehetővé tesznek. Ha további perifériákat vagy tartozékokat kell csatlakoztatnia a számítógépéhez, válassza a HUB TRACER-t, hogy élvezze a gyors és stabil adatátvitelt.


1 x USB 3.0 port.

3 x USB 2.0 port.

Robusztus alumínium ház.

LED kijelző.

Nincs szükség illesztőprogramok telepítésére.



Bővítse képességeit
Minden számítógépnek vagy laptopnak korlátozott számú portja van, amelyekhez perifériákat lehet csatlakoztatni – ez a korlátozás problémássá válhat, ha több kiegészítőt szeretne egyszerre használni. Ezután le kell választania egy kiválasztott berendezést egy másik periféria csatlakoztatásához, ami kényelmetlen és korlátozza a lehetőségeit. A TRACER HUB segít megoldani ezt a problémát – 4 USB porttal rendelkezik további eszközök csatlakoztatásához. A TRACER készülék kivételesen gyors és hatékony működést biztosít Önnek – az USB 3.0 technológiával az eddigieknél 10-szer gyorsabban tudja átvinni az adatokat.

Csatlakoztassa és menjen
A TRACER HUB-nak nincs szüksége további illesztőprogramokra – csatlakoztassa a számítógéphez, és azonnal használható. A készülék LED jelzővel rendelkezik, amely jelzi a készülék állapotát – folyamatosan ellenőrizheti működését, és azonnal észlelheti az esetleges meghibásodásokat.

A HUB TRACER jól megtervezett kütyü
egy kis eszköz, amely nem sok helyet foglal el. Az ezüst színek illeszkednek a piacon kapható legtöbb laptop dizájnjához. Kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú élettartam érdekében.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest