Tracer TRAOSW47236 Scandi max. 40 W, E27 Szürke-Fa-Inox asztali lámpa

7 079 Ft
Budapest
3 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12036654
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Tracer Scandi lámpák a tökéletes választás a belső terek szembarát megvilágításához. Funkcionalitásukkal és modern kialakításukkal a Tracer asztali lámpák minden belső térhez illeszkednek, és hozzájárulnak eredeti stílusukhoz.

A Scandi vonal a skandináv trendekből kibontakozó minimalista formájával tűnik ki. Emellett az egyszerűség és az elegancia remekül passzol a belsőépítészet egyéb elemeihez, egy fokkal feljebb téve a komfortosságot.
Ergonómikus felépítésük és funkcionalitásuk nagyszerű választássá teszi azokat a felnőttek és gyermekek számára, akiknek megfelelő világításra van szükségük a tanuláshoz.

Minimalista dizájn
A minimalizmus napjainkban a belsőépítészet legnépszerűbb stílusai közé tartozik. A Scandi lámpák esetében sokféle helyiségbe való beilleszkedést segít. Az egyszerű forma, a természetes anyagok és az élénk színek tökéletesen illeszkednek a skandináv stílusra jellemző minimalista szemlélethez.

Állítható fej
Az egyedülálló Tracer Scandi lámpák megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak. Az állítható fejnek köszönhetően a világítást az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja.
A fényt bármilyen helyre irányíthatja, például egy asztalra, ami javítja a hatékonyságot és a fókuszt. Alternatív megoldásként bármilyen irányba irányíthatja a hangulatot, és javíthatja lelkiállapotát.

3 színséma
Ez a termékcsalád három színsémában kapható, amelyeket sok felhasználó vonzónak talál. A választható színek fehér, fekete és szürke.
• A fehér tökéletesen passzol a világos, minimalista kompozíciókhoz.
• A fekete kiválóan illeszkedik az elegánsabb és modernebb belső terekhez.
• A szürke annyira univerzális, hogy könnyen illeszthető bármilyen más színnel.
Színválasztásától függetlenül a Scandi lámpák stílusossá teszik otthonát.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Chevrolet Lacetti új, gyári jobb oldali fényszóró eladó
    Budapest XI. kerület
    Chevrolet Lacetti négyajtós és kombi modellekhez való jobb oldali (utasoldali) fényszóró eladó. Eredeti gyári, nem utángyártott, használatlan, új lámpa, motorral. Az autót eladtam, ezért vált feleslegessé az alkatrész....
    25 000 Ft
  • Lánybúcsú kitűző készítés
    Budapest
    Rendelj egyedi, 32mm, 44mm vagy 58mm átmérőjű, kör alakú kitűzőt. Tűzd fel hátizsákodra, táskádra, kabátodra, pólódra egyedi készítésű kitűződ! Szerepeljen rajta az általad szeretett együttesed logója, egy poénos kép vagy szöveg, esetleg valami figye...
    3 órája, 56 perce
    220 Ft
  •  Születésnapi kellékek, buli kiegészítők
    Budapest
    Szülinapi- és bulikellékek nagy választékban, olcsó áron. Mindezt egy helyen! Látogass el webáruházunkba, ahol részletes választékot és termékleírásokat találsz. Néhány példa: - gyertyák - csákók - kitűzők - lufik - konfettik stb. Üdvözlettel: Kitűző...
    3 órája, 56 perce
    220 Ft
  • Lánybúcsú, leánybúcsú kitűző
    Budapest, Posztógyár u. 8.
    Lánybúcsú kitűzők csak nálunk a legnagyobb választékban, és a legolcsóbban! Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Érdeklődés: www.kituzoshop.hu www.partikellekek.hu email: kituzoshop kukac gmail.com...
    3 órája, 56 perce
    300 Ft
  • Legénybúcsú kitűzők, ÚJ
    Budapest
    Legénybúcsú kitűzők Nálunk a legnagyobb választékban, és a legolcsóbban! Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Érdeklődés: www.kituzoshop.hu www.partikellekek.hu email: kituzoshop kukac gmail.com...
    3 órája, 56 perce
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest