Tracer TRASLU46467 Gamezone Radian RGB Flow 20 Hz-20 KHz, 2 x minijack, USB Fekete gamer headset

4 104 Ft
Budapest
3 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12094350
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A modern TRACER GAMEZONE Radian Headset tökéletes ajánlat azoknak, akik a virtuális világban kezdik kalandjukat. Ez a játékmodell kiváló hangminőséget kínál megfizethető áron. A könnyű kialakítás, a puha fülkagylók és a forgó mikrofon kielégíti a kezdő játékosok minden játékigényét. Az eszköz a népszerű Gamezone vonalhoz tartozik, amelyet kifejezetten olyan játékosok számára hoztak létre, akik értékelik a játékeszközök legmagasabb minőségének és fejlett funkcióinak kombinációját.

Kivételes kényelem és stílus
Kényelmes és mindössze 215 g súlyú, párnázott fejpánttal ellátott kialakítás, amely több órányi játékot tesz lehetővé kényelmetlenség nélkül. Az ökobőrből készült puha párnák használatának köszönhetően a fülkagylók nem gyakorolnak nyomást a fülre, jelentősen növelve használatuk kényelmét. Az RGB LED „flow” technológiával ellátott, megvilágított emblémának a fülkagylókon a Tracer GAMEZONE Radian headset tökéletesen illeszkedik a játékstílusba.

Teljes összpontosítás a játékra A
kiváló minőségű eco bőrrel borított puha és kényelmes fülkagylók hatékonyan kioltják a környezet hangjait. Felejtsd el a környezetedtől elterelő hangokat, és koncentrálj a játékra, vagy élvezd a zene hangjait.

Magas szintű kommunikáció
A headset forgó mikrofonnal van felszerelve, amelyet igényeinek megfelelően állíthat be. Háttérzajcsökkentő technológiával rendelkezik, amely tisztává és tisztává teszi a hangját. Élvezze a kristálytiszta kommunikációt csapattársaival.

Erős basszus és tiszta hangzás 40 mm-es jelátalakítókkal
A Tracer GAMEZONE Radian headset fülkagylói erőteljes, 40 mm átmérőjű átalakítókat tartalmaznak. A kiváló minőségű transzducerek használata tiszta hangzást, magas és közepes hangszínek gazdagságát, valamint mély és erős basszusát biztosítja. Élvezzen minden hangot, és hallja az ellenség legkisebb mormolását is.

Kiváló kompatibilitás
A Tracer headset a népszerű 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval van felszerelve a sokoldalúság érdekében. A PC-platformokat és más, ezzel az aljzattal felszerelt eszközöket használó játékosok szabadon élvezhetik a headset teljes képességét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest