TWS HiFuture ColorBuds2 fülhallgató pink

5 300 Ft
Budapest
2 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11522997
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyártó


HiFuture



Modell


ColorBuds 2



Bluetooth verzió


5.3



Audio dekódolás


SBC, AAC



Üzemelési idő


5 óra + 15 óra töltőtokkal



Vízálló


IPX5



Szín


fekete



 


 


 


 


 


HiFuture ColorBuds 2 fülbe helyezhető fülhallgató (rózsaszín)


A ColorBuds 2 fülbe helyezhető fülhallgató kiváló hangminőséget garantál, innovatív HiFuture Soft Bass technológiát kínál az erőteljes és mély hangzás érdekében, és lehetővé teszi a szabad kommunikációt. Bluetooth 5.3-at is használnak, ami megbízható kapcsolatot eredményez. Az érintőpanelek kényelmessé és intuitívvá teszik a kezelést. Támogatják a Two Master technológiát is, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak az egyik vagy mindkét fülhallgatót használja, így teljes rugalmasságot biztosít. A berendezés IPX5 vízálló, könnyű, ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a használata.





Elragadó basszus


Ha értékeli az alacsony hangokat a zenében, a ColorBuds 2 modell a tökéletes választás az Ön számára. A technológiailag továbbfejlesztett basszussal a fülhallgatók teljes és kiegyensúlyozott hangzást garantálnak. Függetlenül attól, hogy energikus hiphop-ot, pihentető klasszikus zenét vagy rock számokat hallgat, a HiFuture segítségével csúcsminőségű hangzást élvezhet – és a hangerőtől függetlenül!





Ideális telefonhívásokhoz


A ColorBuds 2 mikrofont kínál, amely pontosan rögzíti a hangját, így szabadon kommunikálhat szeretteivel. Ráadásul a fejlett zajszűrő technológiának köszönhetően beszélgetései rendkívül tisztaak és érthetőek lesznek még zajos helyeken is.





Stabil vezeték nélküli kapcsolat


Élvezze a stabil jelet, amint kiveszi a fülhallgatót a tokból a Bluetooth 5.3-nak köszönhetően. Felejtsd el a bonyolult párosítási eljárásokat – a ColorBuds 2 fülhallgató pillanatok alatt használatra kész!





Intuitív működés


Fedezze fel a vezérlés gördülékenységét a ColorBuds 2 segítségével. A lejátszás szüneteltetéséhez vagy folytatásához, vagy bejövő telefonhívás fogadásához mindössze meg kell érintenie a megfelelő kézibeszélőt. Nem kell többé nyúlnia okostelefonjához. Tapasztalja meg, milyen kényelmes.





Erőteljes akkumulátor


A ColorBuds 2 fülhallgató nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően akár 5 órán keresztül is hallgathatsz zenét, a mellékelt töltőtokkal pedig további 15 órával meghosszabbíthatod ezt az időt. Nem kell attól tartanod, hogy gyakran kell töltened, így arra koncentrálhatsz, amit igazán élvezel – a kedvenc zenéidre.





Átgondolt tervezés

Kapcsolat a hirdetővel
  • TintaShop.Hu

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • TintaShop.Hu

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest