Új FILA cipők – megtudhatod, hogy mit tartogat a márka ebben a szezonban

Budapest
2 éve, 10 hónapja

A FILA 1911-ben, az olaszországi Piemontban, Biellában született. A kezdetben csak textileket, ruházatot gyártó cég, mára az egyik legnagyobb sportruházatot és sportcipőt forgalmazó céggé nőtte ki magát. A ’90-es évek után a FILA is piacra dobott sportruházatot és a FILA cipők is ekkortól indultak el a siker útján.


A FILA szintén nem csak a sportos, hanem a streetwear stílust is képviseli. Cipőin és ruháin még ma is érződik a ’90-es évek retró hangulata, ami a védjegye is a márkának és talán ez is az oka, hogy milliók kedvelik világszerte a márkát és a cég által készített kényelmes, sportos ruhákat és cipőket.

 

Fila cipők


Időnként visszatér a retró hangulat és öltözet, idén sincs ez másként

 

Elmondhatjuk, hogy a trend folyamatosan változik. Időnként visszatérnek olyan ikonikus ruhadarabok, cipők és kiegészítők, amelyek egyszer már lázba hozták az embereket. A FILA cipői is nagy port kavartak a 20. században. Napjainkban ismét divatos a FILA cipő, amelynek valóban kicsit múlt illata van, mégis sokan szeretik és szerették akkor is, amikor mások más neves márka cipőit és sportos ruháit hordták előszeretettel.

 

Mi a titka a FILA cipőknek?

Miért szeretik az emberek annyira ezt a márkát és mi az oka annak, hogy időként visszatérnek a köztudatba és éppúgy hódítanak az emberek körében, mint 30 évvel ezelőtt? A FILA cipők a divatos stílusukkal és a teljesítményükkel ugyanúgy lenyűgözik a férfiakat, a nőket és a gyerekeket is. A FILA cipők nem csak megbízhatók és kényelmesek, de divatosak is. A FILA Distruptor nem csak az utcán, de akár még a munkahelyen is bátran viselhető. Olyan érzés egy ilyen cipőben lépkedni, mintha csak a felhőkön járnánk.

 

A FILA cipőket nem csak a hétköznapi emberek kedvelik, nem csak a sportolók, hanem a híres emberek is nagy örömmel viselik. Ezek a cipők dinamikus kialakításúak és nem csak fehér, hanem ezernyi színben elérhetők. Ha szolidabb, visszafogottabb színre vágyunk, akkord döntsünk a fehér, vagy pasztellszín mellett, ha azonban jókedvűen ébredtünk, miért ne fejezhetnénk ezt ki az öltözékünkkel is és miért ne vegyünk fel reggel, munkába menet egy neon színű FILA cipőt?

 

A FILA kollekcióban a legújabb trendeket mind a férfiak, mind a nők is megtalálhatják. Mutatunk is 3-3 remek darabot, amelyek nagyon divatosak az idei szezonban.

 

Fila cipők

 

Női FILA cipők az idei szezonban

A női cipők között az egyik ilyen trendi darab a FILA Sandblast C Wmn. A cipő kényelmes éksarokkal rendelkezik, ami jó alternatívája a magas saroknak. A nyári hangulatunkat nem csak a cipő kényelme fokozhatja, hanem a cipő ezüstös fémdíszítése is.

 

Az újdonságok között találhatjuk meg az ekológikus bőrből készült FILA Throcket Wmn modellt. Ez a cipő kiváló kiegészítője lehet a mindennapos viseletnek, ugyanis nem csak szuper trendi, hanem nagyon kényelmes is.

Igazi nyári hangulatba hozhat a FILA Distruptor F Wmn cipője. Az aranyszínű fűzős modell, ökológiai bőrből készült és igazi parti cipőnek számít, illetve rendkívül nőies megjelenést biztosít.

 

Mit tartogatnak a férfi FILA cipők az idei szezonban?

A férfiaknak sem kell idén lemondani a FILA cipőről, hiszen a cég mindig gondol a márkahű férfiakra is. A városi stílust teszi lehetővé a FILA Fx Ventuno Low cipője. A könnyed cipő természetes bőrből és műanyag bevonattal készült. A cipőben található betét csak tovább fokozza a kényelmet.

 

A klasszikus megjelenésű FILA Teclus anyaga természetes bőr és irha. A cipő kényelmes és divatos megjelenést tesz lehetővé a hétköznapokban.

A férfiak is kifejezhetik a jó hangulatukat, akár egy pár vidám megjelenésű FILA cipővel is, mint amilyen a FILA Mastermind. Ez a cipő a városias stílust teszi lehetővé. Egy rohanós napon nagyszerű választás, és nem csak nyáron, hanem egész évben tökéletes megjelenést biztosít. Ha érdekel a legújabb divat a blog.ecipo.hu oldalon sok érdekességet olvashatsz.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest