Újévi fogadalom. Igen vagy nem?

Budapest
3 éve, 3 hónapja

Újévi fogadalom

Forrás: freepik.com


Végre lezárult a 2020-as év. Vajon a 2021-es év mit tartogat számunkra? Ez a szilveszter csendesebb volt, mint az eddigiek. Nem voltak nagy bulik és tűzijáték. Otthon szűk körben azért elbúcsúztattuk a 2020-as évet. Az év végén számot vettettünk, hogy mi jött össze céljainkból és mi nem, majd rájövünk, hogy meg kellene határozni mit szeretnénk elérni a következő évben.


Mindig érdemes új kihívásokat kitűzni magunk elé. Az újévi fogadalmakban érdemes olyan célokat meghatározni, amik vállalhatóak számunkra és a megvalósítása előreláthatólag sikeres lehet. A motivációnkat próbáljuk fenntartani minél tovább. Az a tapasztalatunk, hogy célravezető lehet, ha közös fogadalmat teszünk valakivel, például a párunkkal közösen határozzuk meg mit szeretnénk elérni a jövő évben, így egymást is motiválhatjuk.


Nézzük milyen fogadalmakat tehetünk, amit nem nehéz betartani.


Nyelvtanulás

Sokan minden évben megfogadják, hogy az idegen nyelvtudásukat fejlesztik. Év végén rájönnek, hogy megint eltelt egy év úgy, hogy nem sikerült betartaniuk a fogadalmukat. Idén ez másképp lesz. Többféle módszer van, amivel elsajátítható egy nyelv, például nyelvtanfolyam vagy egyéni oktatás nyelvtanárnál. Az egyéni neylvtanulás előnye, hogy a saját tempóban haladhatunk és azt erősítjük, amiben gyengébben teljesítünk.


Tanulás, fejlődés

Egy új év, új lendületet adhat azoknak is, akik pályát szeretnének módosítani. Sosem késő megvalósítani az álmainkat. Mindig is szerettél volna masszőr lenni? Itt az alkalom, hogy belevágj és elvégezz egy masszőr képzést.


Egészség

2020-ban az egészségünkhöz való hozzáállás is átértékelődött. A nagy többség próbál jobban odafigyelni magára. Ezért az is reális fogadalom lehet, hogy jobban odafigyelünk magunkra és az egészségünkre. Eljárunk szűrővizsgálatokra és teszünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.


Kikapcsolódás

A fogadalmaink között lehet az is, hogy 2021-ben többet fogunk kikapcsolódni. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a munkának élnek és elfelejtenek lazítani, pedig egy jó könyv elolvasása vagy egy film megnézése nem sok időt vesz el és a lazítás az egészségünkre is jó hatással van.


Boldog Új Évet Mindenkinek!




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest