Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5) játékszoftver - Sony

17 477 Ft
Budapest
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8713308
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5) játékszoftver

Éld át Nathan Drake és barátainak legnagyobb kalandjait az Uncharted: Legacy of Thieves gyűjteménnyel, amely tartalmazza az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: Lost Legacy játékok felújított változatát.

Az Uncharted 4-ben a sorozat közkedvelt főhőse, Nathan Drake egy utolsó nagy kalandra indul, hogy megtalálja Captain Avery kincseit Madagaszkár dzsungelében, és Libertalia elveszettnek hitt kalózparadicsomában. Az Uncharted: Lost Legacy főszereplője Chloe Frazer, aki ellenfélből hőssé válik, ahogy saját útját követi egy látványos és izgalmas kalandban. A zsoldos Nadine Ross segítségével Indiába utazik, hogy megkeressen egy titkos és rendkívül értékes ereklyét.

Ezzel a különleges gyűjteménnyel tiéd lehet mindkét játék, ráadásul felújított formában! Élvezd a két örökzöld kalandot még szebb grafikával, nagyobb felbontásban és 60 fps képfrissítéssel! A részletesen kidolgozott szereplők és a lenyűgöző tájak új életre kelnek.



Akár régi ismerősök, akár most ismered meg őket, Nathan, Chloe, Nadine és a többiek kalandjai biztosan elvarázsolnak az új technológiának köszönhetően. Készülj fel az újabb kincskeresésre, vagy fedezd fel ezeket a legendás játékokat most először. Csáklyára és fegyverekre szükséged lesz!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest