Utazást tervezel?

Budapest
5 éve, 1 hónapja

Utazást tervezel? Érdemes szétnézni a maxapró utazással kapcsolatos apróhirdetései között. Számtalan jobbnál jobb ajánlatot találhatunk, válogathatunk a belföldi és a külföldi utazások között. Én szeretem, magam lefoglalni és megszervezni az utazásaink alkalmával a szállásokat, próbálom a legkedvezőbb ajánlatokat megtalálni.


Nézzük hova utazzunk belföldön:


Békésszentandrás

Folyóparton, festői környezetben kiadó, teljesen felszerelt házak várják az idelátogatókat. Horgászati lehetőség a Körösök vidékén.

Kiadó nyaraló Békésszentandráson


Balatonfenyves

A Balaton északi partján, Balatonfenyves csendes részén tetőteres nyaraló kiadó. Családok, baráti társaságok részére ideális pihenőhely.

Kiadó nyaraló Balatonfenyves


Bük

Kiadó apartmanok Bükön, Bükfürdő mellett, ahol Magyarország legjelentősebb gyógyfürdője található. Az apartmanok 2-6 fő részére biztosítanak szállást, a kertben van lehetőség szalonnasütésre, grillezésre.

Kiadó apartmanok Bükön


Sárvár

Sárváron, igényes kiadó apartmanok várnak minden vendéget. Lehetőség van szaunázni, grillezni, gyerekeket pedig udvari paradicsom várja.

Kiadó apartmanok Sárváron


Hova utazzunk külföldre?


Pozsony

Ez a három csillagos hajó különleges szálláshelyet biztosít vendégeinek, Pozsony belvárosának közvetlen közelében horgonyozik a Dunán, kb. 5 - 8 percnyire gyalog az óvárostól, mégis nyugodt, csendes szállást biztosít. A szobáiból elragadó kilátás nyílik a pozsonyi várra, a folyóra és a város legismertebb hidjára (UFO Tower). Az egész szálláshelyen biztosított az ingyenes gyors wifi.

Szállás hajón Pozsonyban


Alanya

A törökországi Alanyában egész évben várják a turistákat, programokkal és városnézéssel.

Nyaralás Alanyában


Jó utat mindenkinek :)




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest