Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Üzlettársat vagy befektetőt keresek

Budapest Budapest Budapest
1 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10616339
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
2012-ben bejegyzett oltalom alatt álló védjegyhez tartozó, de 2020-ben alapított ruhamárkámhoz, webáruházhoz üzlettársat keresünk gyártásfejlesztés, kapacitás növelés és céljaink megvalósításához. Célunk, hogy ruhamárkánk megkerülhetetlen legyen a hazai és környező országok piacán is. Jelenleg nincsen sem hazai, sem nemzetközi konkurenciánk sem, ellenben a célközönsége jelenleg az egyik legnépszerűbb piacot fedi le a mindennapokban, társadalmi szinttől függetlenül. A piaci igény folyamatosan nő itthon és külföldön egyaránt.
Az elmúlt években több ezer terméket értékesítettünk magyarországon és számos európai országban is. Folyamatosan fejlesztjük portfóliónkat mely mára már több ezres kínálatot biztosít a webáruházunk látogatóinak. Alapításunk óta (2013) nem volt minőségi kifogásból visszaküldött termékünk és méretcserés termékünk is csak kb 20 db volt, ez idő alatt. Számos hazai híresség vásárolja termékinket (Kasza Tibi, Kucsera Gábor, Sallai Roland, stb) és büszkén viselik is őket.
Több, folyamatos haza TV-s megjelenést is tudhatunk magunk mögött amelyekért sosem kellett fizetnünk (Ázsia Express, Ezek megőrültek, Farm VIP, Drágám add az életed, stb) .
Kategóriába sorolva a termékeket azt mondhatom, hogy abszolút prémium kategóriát képviselünk a márkánkkal.
Termékeink 100% prémium supima pamut és 100% organikus bio pamut. Csomagolásunk pedig minden eseteben díszcsomagolás ami magába foglalja a saját parfümünk által létrehozott illat díszdobozt is. Legutoljára a hazai piacon az egyik legismertebb marketing szakember (aki egyetemen is oktatást tart) a Burberry márkához hasonlította a márkánkat (erről videó is készült)
Legkorszerűbb gyártási technológiákkal dolgozunk. Termékeink portfóliójában megtalálható a gyermek, női, férfi alsó-felső ruházat és kiegészítőkön át a saját parfümig szinte minden.
Árképzésünk tekintetében pedig minimális 200-300%-os haszonnal dolgozunk termékenként. (Minden termékünkre vetítve pontos cash-flow táblázatot vezetünk követve az inflációt és a piacon lévő gazdasági változásokat)
Keresünk olyan befektetőket, akik hisznek a projektben és szeretnének részt venni a sikerében. Kiváló lehetőség azoknak, akik kockázatot vállalva magas hozamra vágynak közép és hosszútávon. Olyan társat keresünk aki megbízható, nem a gyors meggazdagodás reményében szeretne társulni, de részese szeretne lenni egy olyan projektnek aminek ha a céljait megvalósítjuk akkor a hazai sikere csak a jéghegy csúcsa.
Jelenleg a projektben 2 tulajdonos van. 1. A márka és projket tulajdonos 90%-ban és egy csendes társ 10%-ban (5M Ft-ig)
Az ideális üzlettárs pénzügyi befektetése minimálisan 30M Ft (új cégbe alapítva) amiből a meglévő 10%-os üzlettárs kivásárlása kerül (5M Ft) és a fennmaradó 25M Ft a kitűzött konkrét célok megvalósítására fordítjuk. Befektetés megtérülése a célok megvalósítása alapján maximum 1-2 év.
Ha érdeklődik és kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: [06312007389 vagy znamenakgy@gmail.com email címen]. Köszönjük!"
(a kép csak illusztráció)

Kapcsolat a hirdetővel
  • George

  • 0631200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budapest
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • George

  • 0631200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Budapest
Budapest