Valentin-napi ajándékötletek

Budapest
4 éve, 2 hónapja

Ötletek keresel mivel lepd meg a kedvesen Valentin napon? Lepd meg szerelmed egy romantikus ajándékkal, Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak és nőknek.

Valentin napi ajándéköletek


A Valentin nap a legjobb alkalom arra, hogy tudtára adjuk szerettünknek az iránta érzett érzelmeinket. Ilyenkor nem csak a szerelmünket köszöntjük, hanem az összes szerettünket, aki fontos számunkra. A nők külön szeretik, ha ezen a napon is figyelmesen fordulunk feléjük. Ajándékot találni a másik nem képviselőjének férfinak nem egyszerű.

Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani, szerelmes ajándék ötletekkel Valentin napra, amik mindkét nem számára megfelelőek lehetnek. Mindenkinek jól tud esni egy kis odafigyelés, egy kedves kis szerelmes ajándék még Valentin napon is!


Ékszer és óra

Egy régi jól bevált klasszikus ajándék az óra és az ékszer. Férfinak és nőnek kiváló meglepetés. Ezek az ajándékok maradandó értéket adnak és kortól függetlenül használhatjuk majd a későbbiekben. 


Kulturális ajándék

A mozi, színházba járás minden korosztálynak jó élmény, ugyanilyen remek ajándék lehet a hangverseny, vagy színházi előadás. Választhatunk modern megosztó darabot, vagy egy klasszikus előadást. Ha kedveljük a múzeumi tárlatokat vagy a  kiállításokat, az ezekre szóló belépő is nyerő választás, miközben nézzük a tárlatot beszélgethetünk is.


Utazás, wellness

Egy pár napos Valentin-napi utazás emléke örök, nem elcsépelt, ráadásul jó indok arra, hogy eljusson a régóta dédelgetett álom útra. Egy romantikus kávé Párizs macskaköves utcáin, igazi olasz fagyi vagy pizza. Hajókázás az igazi romantikus lelkeknek Velencében. Megannyi romantikusabbnál romantikusabb program, szinte lehetetlen csak egyet választani. Ha romantikus úti célra gondolunk, Párizs után Velence jut eszünkbe, de egy wellness hétvége, miniszabadság a párunkkal is tökéletes választás.


Masszázs

A felüdülés és az ellazulás megfizethetetlen ajándék bárki számára. A tavaszi fáradtság hamarosan elér mindenkit és kinek ne esne jól egy kellemes, melengető masszázs a tél utolsó napjaiban.


A saját készítésű ajándékok varázsa

Manapság egyre többen követik azt az elvet, hogy a legértékesebb ajándék, amit magunk készítünk. De mi is legyen ez az ajándék? Készíthetünk képeslapot, csokoládét, süteményt és még sorolhatnánk az ötleteket, a lényeg, hogy a saját kézzel készült ajándékban a szívünk lelkünk benne van, ezzel is mutatva mennyire fontos számunka a másik személy.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest