Varrodáknak munkát és külföldi piacot kínálok

Budapest Budapest
1 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4701869
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Gyártás, Üzemeltetés
Leírás
Olyan varrodák jelentkezését várjuk, 5-100-főig, akik belföldi munkát, ill. külföldi bérmunkát, gyártást szeretnének vállalni, vagy saját gyártású termékükre külföldi piacot, vevőt keresnek.
Magyarországi Nemzetközi Varrodai Képviseletünk, egyedülálló szolgáltatásai alapján éves folyamatos munkákat is vállalhat, Női-Férfi és gyerek alsó-felső ruházat, ill. sport, munkaruha és egyéb textíliák varrására, területén.
Belföldi szolgáltatásainkat 1-órán belül is igénybe veheti, a külföldit pedig bármely országok területén tudjuk biztosítani,a 3-as pont szolgáltatásai alapján, igény esetén, célirányosan, az Ön elérhetőségével, évente max: 3-4-alkalommal, hogy üzleti kapcsolatokra találjon, Legközelebbi nemzetközi szolgáltatásunkat, 05-hóban indítjuk, melyre 05.15-ig lehet jelentkezni, ha jól fizető munkát keres. Jelentkezni a skyline@hungarianskyline.eu e-mailen lehet, vagy a 0630/9462-562-es telefonon, ha mielőbb munkát szeretne vállalni. Az jelenlegi megrendelési igényeket a www.hungarianskyline.eu web oldalunkon találja és ha igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat,akkor 1-órán belül folyamatosan értesítéssel élünk Ön felé, az újabb és újabb megrendelési igényekről, mely alapján elsőként értesülhet a munkákról. INFORMÁCIÓ NÉLKÜL NINCS ÜZLET és Mi azon vagyunk, hogy megtalálja számítását. Győződjön meg róla, Ön is.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Budapest